Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 51 recepten
voor 4 personen 700 g runderpoulet 1 ui, in stukken 150 ml witte wijnazijn 2 laurierblaadjes 2 kruidnageltjes 5 stronkjes witlof 50 g bruine basterdsuiker 100[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 750 g rosbief 1 kaneelstokje (van 4 cm) 4 kruidnagels 2 mandarijnen 1 citroen 2 takjes rozemarijn (alleen de blaadjes) 1 g nootmuskaat 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten gamba's biefstukken laurierblaadjes olijfolie zet alles op mijn lijst Handig als boodschappenlijstje of om online te bestellen Keukenspullen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g runderriblappen (op kamertemperatuur) 50 g boter 100 ml wittewijnazijn 100 ml kraanwater (warm) 4 blaadjes laurierblaadjes (zakje) 4[...]
Bron: ah.nlHerfst en winter zijn de ideale jaargetijden voor stevige stoofpotjes. In de zomer en lente maken we wel eens lichtere (vaak Oosterse) stoofpotjes, maar zodra[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frHet is schitterend buiten. September is zo'n mooie maand! Alles herneemt weer zijn gebruikelijke loop. Bij de Landwinkel Nieuw Slagmaat ontvangen ze hartelijk[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlJachtschotel bevat het woorddeel “jacht”. Wat voor een jacht hier oorspronkelijk mee bedoeld wordt is niet duidelijk. Het kan duiden op het jagen[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlGisteren het stoofvlees gemaakt, vandaag gegeten, verrukkelijk .... Ingrediënten voor 4 personen: Vlaams stoofvlees: 1 kg runderriblappen in blokjes 3 uien in[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlvoor 4 personen 700 g runderpoulet 1 ui, in stukken 150 ml witte wijnazijn 2 laurierblaadjes 2 kruidnageltjes 5 stronkjes witlof 50 g bruine basterdsuiker 100[...]
Bron: smulweb.nlOp het snijvlak van twee jaargetijden zijn er vele mogelijkheden om een gerecht te bereiden. De volle smaken van de herfst lonken alweer, maar echt afscheid[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 6 personen 1 kg Ossehaas bij voorkeur het middenstuk 10 plakken prosciutto 500 gram kastanje champignons 2 sjalotjes gesnipperd 1 takje verse tijm 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg Ossehaas bij voorkeur het middenstuk 10 plakken prosciutto 500 gram kastanje champignons 2 sjalotjes gesnipperd 1 takje verse tijm 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 1400 gr runderriblappen 1 ui, versnipperd 3 laurierblaadjes 1/2 theelepel gemalen zwarte peper, of naar smaak 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 750 g runderriblappen 375 ml volle rode wijn 3 tenen knoflook 200 g winterpeen 2 stengels bleekselderij 2 uien 2 el olijfolie 10 g boter 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 700 g runderriblappen 50 g boter 5 kleine uien 660 ml bokbier (Guinness of Kasteelbier) 10 kruidnagels 2 blaadjes foelie (gedroogd) 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 500 g kogelbiefstuk, in 8 dunne plakjes 2 eetl. olijfolie 1 eetl. grofgemalen zwarte peperkorrels 1 ui, in smalle ringen 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 750 gram rundvlees 2 uien, in stukken gesneden 4 rode paprika`s, in stukken gesneden 4 deciliter bouillon (rund) 2 deciliter rode wijn 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 uien 2 laurierblaadjes (zakje) 5 jeneverbessen 2 el gedroogde rozemarijn 1 kg runderriblap (schaal) 750 ml volle rode wijn (bijv. Chianti)[...]
Bron: ah.nl