Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
voor 4 personen 4 biefstukken 500 g aardappelen, geschild en in stukken 2 el olijfolie 1 el boter scheutje cognac zeezout peper uit de molen 200 ml witte wijn[...]
Bron: smulweb.nlAls we jarig waren mochten we vroeger uitkiezen wat we wilden eten. Ik herinner me dat ik meestal voor paprika's gevuld met gehakt koos. Mijn zus koos vaak[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlVandaag is het onze trouwdag, dus wat uitgebreider gekookt dan op een normale woensdag. We begonnen met een bietentaartje , vervolgens deze biefstuk en als[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten 2 stukken rosbief (a ca. 600 g) 3 eetlepels vloeibare boter (of gesmolten boter) grofgemalen zwarte peper 250 ml slagroom 6 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g vastkokende aardappelen 1 knolselderij 2 tenen knoflook 125 ml slagroom 100 g gruyère 4 hertenbiefstukken (dit product is alleen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zakje zuurkool (500 g) 250 g aardappels (kruimig) 1 ui 1 teentje knoflook 40 g roomboter ½ theelepel paprikapoeder zout (versgemalen)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 grote kruimig kokende aardappel (in blokjes van 1 cm) 300 g rundergehakt 1 kleine ui (fijngeraspt) 1 eetlepel slagroom 2 eetlepels verse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 krop kropsla 2 sjalotjes 4 grote zoetzure augurken 1 theelepel karwijzaad 4 plakjes bacon (iets dikker gesneden) 40 g boter 4[...]
Bron: ah.nlIn december had ik niet veel nieuwe stof tot bloggen, dus op een avond belande ik op Pintrest en vond een interessant recept, wat ik vervolgens weer aanpaste[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlHet Foodblog Event van deze maand wordt ingevuld door Joy of Food met als thema ‘vakantiegerechten’. Tja, dat moet in huize Marsepein haast wel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 50 gr (room)boter 500 gr kogelbiefstuk (in smalle reepjes) 2 sjalotjes (in ringetjes) 250 gr champignons (in dunne plakjes gesneden) 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 ossenhazen 1 glaasje armagnac 130 g boter 2 dl slagroom 2 dl kalfsbouillon peterselie 2 sjalotjes dragon zout en peper Voorbereiding Was de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Argentijnse biefstukjes, 150 gr. 30 gram boter , peper, 1 1/2 dl slagroom, 200 gram gewelde/gekookte pruimen, scheutje sterke drank uit[...]
Bron: smulweb.nl50 gr boter; 1 ui, gepeld en klein gesneden; 150 gr champignons, in plakjes gesneden; 2 zure augurken, fijngehakt; 1 el tomatenpuree; 1 tl suiker,; 1 tl[...]
Bron: smulweb.nl1 dl zonnebloemolie * 1 dl olijfolie * 4 el zeer fijn gesneden gemengde kruiden (bijv. basilicum, peterselie, tijm, oregano, bieslook) * 1/2 el scherpe[...]
Bron: smulweb.nl