Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 279 recepten
Ik ga op vakantie en neem mee… Nou nemen we al een heleboelmee wanneer we in de zomer gaan kamperen, maar wanneer we op wintersport gaan, nemen we nòg[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 1 eetlepel olijfolie 2 biefstukjes, elk ongeveer 5 cm dik zeezout en witte peper 1 stuk verse gemberwortel van 3 cm, geschild en geraspt 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stukjes ossenhaas ( 4x100 gram ) 1 pompoen 1 bosje groene asperges 1 bos bospeen 2 plakjes roggebrood 1 zwarte truffel viooltjes ([...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 15 1 (5 kg) runder ribstuk 10 teentjes knoflook, fijngesneden 2 eetlepels olijfolie 2 theelepels zout 2 theelepels gemalen zwarte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 middelgrote bol knoflook 1 eetl olijfolie 675g kogelbiefstuk zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 50g boter 1/2 bosje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 25 g ansjovis op olie, uitgelekt 2 eetl. halfvolle melk 2 eetl. olijfolie 1 rode ui, grofgesnipperd 2 tenen knoflook, uitgeperst[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 g magere entrecote 2 theel. zwarte peperkorrels 80 g pecannoten 2 eetl. olijfolie 10 g boter 1 ui, in dunne ringen 350 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 150 g vers volkoren broodkruim 1 eetl. venkelzaad 6 flinke takjes tijm 3 eetl. olijfolie 2 eetl. halfvolle melk 1¼ kg rosbief,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 af te bakken ciabatta's, à circa 150 g 12 dunne plakjes biefstuk, circa 350 g in totaal 2 tl olijfolie, extra vergine 3 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 stukken ossenhaas, circa 150 g per stuk, zonder vet ¼ tl extra vergine olijfolie 250 g radijsjes, in dunne plakjes 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el gemengde of zwarte peperkorrels, grof gekneusd 4 ossenhaasfilets, 2,5 cm dik, à circa 150 g, zonder vet 1 tl extra vergine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 450 g rosbief, bij voorkeur doorbakken, zonder vet en in dobbelsteentjes van 1 cm 50 g zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt[...]
Bron: allrecipes.nl