Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 32 recepten
Ingrediënten 750 g runderriblappen 375 ml volle rode wijn 3 tenen knoflook 200 g winterpeen 2 stengels bleekselderij 2 uien 2 el olijfolie 10 g boter 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 1 middelgrote bol knoflook 1 eetl olijfolie 675g kogelbiefstuk zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 50g boter 1/2 bosje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 650 gr biefstuk of entrecote Voor de saus 50 gr boter 1 sjalot, fijn gesnipperd 4 portobello champignons, in plakjes 375 ml rode[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 kg Ossehaas bij voorkeur het middenstuk 10 plakken prosciutto 500 gram kastanje champignons 2 sjalotjes gesnipperd 1 takje verse tijm 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 4 stukjes biefstuk ( huismerk van AH doet het prima, je kunt altijd voor luxer en duurder gaan). Bij voorkeur gewone biefstuk,[...]
Bron: smulweb.nlBiefstuk 150 tot 200 gr Rode wijn, flinke scheut sjalotje, 1 of een ander ui knoflook, 1 of 2 teentjes kappertjes, 1 eetlepel Balsamico azijn, scheutje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 x 150 gram lendenbiefstuk of entrecote, 200 gram champignons, 1 rode paprika, 100 gram margarine of boter, 1 middelgrote zeer fijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg Ossehaas bij voorkeur het middenstuk 10 plakken prosciutto 500 gram kastanje champignons 2 sjalotjes gesnipperd 1 takje verse tijm 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 4 stukjes biefstuk ( huismerk van AH doet het prima, je kunt altijd voor luxer en duurder gaan). Bij voorkeur gewone biefstuk,[...]
Bron: smulweb.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlNou, dat ziet er toch echt Engels uit? De plaatselijke supermarkt is maar een kleintje, dus het is hier en daar een beetje improviseren. Maar wij hebben[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlVandaag is het onze trouwdag, dus wat uitgebreider gekookt dan op een normale woensdag. We begonnen met een bietentaartje , vervolgens deze biefstuk en als[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEr lag nog een prachtige rosbief van de Baambrugse koe in de vriezer. Tussen al het kerstreceptengeweld zag ik dit recept in de Hallo Jumbo. De spruitjes komen[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlHerfst en winter zijn de ideale jaargetijden voor stevige stoofpotjes. In de zomer en lente maken we wel eens lichtere (vaak Oosterse) stoofpotjes, maar zodra[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIngrediënten 6 tenen knoflook (gepeld) 4 stukken ossenhaas (op kamertemperatuur) 2 eetlepels mosterd 50 g roomboter 150 ml rode wijn (op[...]
Bron: ah.nl