Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 55 recepten
Ingrediënten Porties : 4 15 gr boter 80 gr ui, fijngesneden 3 teentjes knoflook, fijngesneden 1 eetlepel verse tijm, fijngesneden 175 ml runderbouillon[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 650 gr biefstuk of entrecote Voor de saus 50 gr boter 1 sjalot, fijn gesnipperd 4 portobello champignons, in plakjes 375 ml rode[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 2 Biefstukken van ongeveer 2 cm dik 4 plakken bladerdeeg Zout en peper (bij voorkeur vers gemalen) ongezouten roomboter 4 tl fijngehakte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram ossenhaas (stuk van gelijke dikte) 25 gram boter of vloeibaar bakproduct 1 eetlepel arachide- of zonnebloemolie 4 sjalotjes,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 4 stukjes biefstuk ( huismerk van AH doet het prima, je kunt altijd voor luxer en duurder gaan). Bij voorkeur gewone biefstuk,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 x 150 gram lendenbiefstuk of entrecote, 200 gram champignons, 1 rode paprika, 100 gram margarine of boter, 1 middelgrote zeer fijn[...]
Bron: smulweb.nlDit gerecht is niet moeilijk om te maken en vergt weinig voorbereiding. Wel aandacht, dat dan weer wel. Geen grotere ramp dan een taai stuk vlees op je bord[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 2 personen - 2 biefstukken - 100 gr spekblokjes - 1/2 rode paprika - 1/2 ui - 1 appel ( goud reinette ) - 2 el bosvruchtenjam - 50 ml kookroom -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 Biefstukken van ongeveer 2 cm dik 4 plakken bladerdeeg Zout en peper (bij voorkeur vers gemalen) ongezouten roomboter 4 tl fijngehakte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram ossenhaas (stuk van gelijke dikte) 25 gram boter of vloeibaar bakproduct 1 eetlepel arachide- of zonnebloemolie 4 sjalotjes,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 4 stukjes biefstuk ( huismerk van AH doet het prima, je kunt altijd voor luxer en duurder gaan). Bij voorkeur gewone biefstuk,[...]
Bron: smulweb.nlHet bramenseizoen is aangebroken. Het is even uitkijken voor de stekelige takken van de struik, maar de opbrengst is geweldig. Heerlijk groot en zoet zijn ze[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlBij een beef Wellington wordt traditioneel een stuk rundvlees met een mengsel van fijngehakte paddenstoelen verpakt in bladerdeeg en dan in de oven gebakken.[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlJoepie het wildseizoen is weer begonnen! Ik ben dol op wild en hertenbiefstuk is zeker een van mijn favorieten. In dit recept blijft de hertenbiefstuk heel[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlEr lag nog een prachtige rosbief van de Baambrugse koe in de vriezer. Tussen al het kerstreceptengeweld zag ik dit recept in de Hallo Jumbo. De spruitjes komen[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl