recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder cheddar

Gevonden 20 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Rundvlees met port en chocolade

Het gebeurt niet vaak, maar Meneer kwam met een recept aan. Dít moesten we echt eens maken! Toen hij na een week vroeg waar het toch bleef, besloot ik het voor[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Beef Wellington met Prosciutto

voor 6 personen 1 kg Ossehaas bij voorkeur het middenstuk 10 plakken prosciutto 500 gram kastanje champignons 2 sjalotjes gesnipperd 1 takje verse tijm 1 dl[...]

Bron: smulweb.nl

Hertenbiefstuk met portsaus

Dit gerecht is niet moeilijk om te maken en vergt weinig voorbereiding. Wel aandacht, dat dan weer wel. Geen grotere ramp dan een taai stuk vlees op je bord[...]

Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com
Beef Wellington met Prosciutto

voor 6 personen 1 kg Ossehaas bij voorkeur het middenstuk 10 plakken prosciutto 500 gram kastanje champignons 2 sjalotjes gesnipperd 1 takje verse tijm 1 dl[...]

Bron: smulweb.nl
Gemarineerde rosbief met rode portsaus

Als we jarig waren mochten we vroeger uitkiezen wat we wilden eten. Ik herinner me dat ik meestal voor paprika's gevuld met gehakt koos. Mijn zus koos vaak[...]

Bron: receptentesten.blogspot.nl
Biefstuk met sjalotten-portsaus

Deze biefstuk stond afgelopen zondag op het menu. Heerlijk met geroosterde worteltjes en gepofte aardappels . 2 biefstukken 175 gr sjalotten, gepeld en in[...]

Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl
Gegrilde hertenbiefstuk met portsaus

Ingrediënten 2 sjalotten 75 g boter 380 ml wildfond (pot) 3 el rode port 3 jeneverbessen 1 blaadje witte gelatine 4 hertenbiefstukken 4 el olijfolie zet[...]

Bron: ah.nl
Hertenbiefstuk in rodeportsaus

Ingrediënten 150 g boter 100 g suiker 2 eetlepels verse tijm (blaadjes) 12 kleine uien (gepeld en gehalveerd) 1 pot wildfond (380 ml) 4 x 2[...]

Bron: ah.nl
Gebakken biefstuk met champignon-portsaus

Ingrediënten 2 biefstukken (a ca. 150 g op kamertemperatuur) zout en versgemalen peper 2 eetlepels vloeibare boter 1 bakje gesneden champignons (125 g) 1[...]

Bron: ah.nl
Kogelbiefstuk met portjus

Ingrediënten 1 kogelbiefstuk (op kamertemperatuur) 25 g boter 1 doosje magnetronfrites naturel (diepvries, 125 g) 1 sjalot (gesnipperd) 75 ml rode port[...]

Bron: ah.nl
Hertenbiefstuk met portsaus

Dit gerecht is niet moeilijk om te maken en vergt weinig voorbereiding. Wel aandacht, dat dan weer wel. Geen grotere ramp dan een taai stuk vlees op je bord[...]

Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com
Hertenbiefstuk met morieljes

voor 4 personen Benodigdheden voor 4 personen: 4 hertenbiefstukjes van een betrouwbare leverancier (Ik bestel ze via Internet bij meerdanvlees.nl) 400 gr[...]

Bron: smulweb.nl
Ossenhaas in rode portsaus met pommes macaire[...]

Ingrediënten Porties : 8 900 gr ossenhaas (dik stuk) 6 sjalotten 3 eetlepels dragon (fijn gehakt) 3 eetlepels bladpeterselie (fijn gehakt) 1 eetlepel[...]

Bron: allrecipes.nl
Beef Wellington

Op eerste kerstdag genoten wij een grandioos kerstdiner bij Tante Kee . Tante Kee is een charmant restaurant aan het water op het idyllische Kaageiland. Je[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Rosbief uit de oven met portsaus

1 dl zonnebloemolie * 1 dl olijfolie * 4 el zeer fijn gesneden gemengde kruiden (bijv. basilicum, peterselie, tijm, oregano, bieslook) * 1/2 el scherpe[...]

Bron: smulweb.nl
Biefstuk met pepersaus

voor 4 personen - 4 biefstukken (a 150 g, ca. 2 cm dik) - zout, peper - 50 gram boter of margarine - keukenpapier, alum iniumfolie - saus: - 1 ui - 1 teentje[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy