Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Het gebeurt niet vaak, maar Meneer kwam met een recept aan. Dít moesten we echt eens maken! Toen hij na een week vroeg waar het toch bleef, besloot ik het voor[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 6 personen 1 kg Ossehaas bij voorkeur het middenstuk 10 plakken prosciutto 500 gram kastanje champignons 2 sjalotjes gesnipperd 1 takje verse tijm 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlDit gerecht is niet moeilijk om te maken en vergt weinig voorbereiding. Wel aandacht, dat dan weer wel. Geen grotere ramp dan een taai stuk vlees op je bord[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 6 personen 1 kg Ossehaas bij voorkeur het middenstuk 10 plakken prosciutto 500 gram kastanje champignons 2 sjalotjes gesnipperd 1 takje verse tijm 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlAls we jarig waren mochten we vroeger uitkiezen wat we wilden eten. Ik herinner me dat ik meestal voor paprika's gevuld met gehakt koos. Mijn zus koos vaak[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDeze biefstuk stond afgelopen zondag op het menu. Heerlijk met geroosterde worteltjes en gepofte aardappels . 2 biefstukken 175 gr sjalotten, gepeld en in[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten 2 sjalotten 75 g boter 380 ml wildfond (pot) 3 el rode port 3 jeneverbessen 1 blaadje witte gelatine 4 hertenbiefstukken 4 el olijfolie zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 150 g boter 100 g suiker 2 eetlepels verse tijm (blaadjes) 12 kleine uien (gepeld en gehalveerd) 1 pot wildfond (380 ml) 4 x 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 biefstukken (a ca. 150 g op kamertemperatuur) zout en versgemalen peper 2 eetlepels vloeibare boter 1 bakje gesneden champignons (125 g) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kogelbiefstuk (op kamertemperatuur) 25 g boter 1 doosje magnetronfrites naturel (diepvries, 125 g) 1 sjalot (gesnipperd) 75 ml rode port[...]
Bron: ah.nlDit gerecht is niet moeilijk om te maken en vergt weinig voorbereiding. Wel aandacht, dat dan weer wel. Geen grotere ramp dan een taai stuk vlees op je bord[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen Benodigdheden voor 4 personen: 4 hertenbiefstukjes van een betrouwbare leverancier (Ik bestel ze via Internet bij meerdanvlees.nl) 400 gr[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 900 gr ossenhaas (dik stuk) 6 sjalotten 3 eetlepels dragon (fijn gehakt) 3 eetlepels bladpeterselie (fijn gehakt) 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlOp eerste kerstdag genoten wij een grandioos kerstdiner bij Tante Kee . Tante Kee is een charmant restaurant aan het water op het idyllische Kaageiland. Je[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl1 dl zonnebloemolie * 1 dl olijfolie * 4 el zeer fijn gesneden gemengde kruiden (bijv. basilicum, peterselie, tijm, oregano, bieslook) * 1/2 el scherpe[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 4 biefstukken (a 150 g, ca. 2 cm dik) - zout, peper - 50 gram boter of margarine - keukenpapier, alum iniumfolie - saus: - 1 ui - 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nl