Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Ingrediënten 500 g kruimige aardappels (in blokjes) 2 theelepels chilipoeder 3 eetlepels olie 2 varkensfiletlapjes 2 teentjes knoflook (in plakjes)[...]
Bron: ah.nlIk had venkel en meestal eten we dat met vis, maar ik hoor altijd dat varken en venkel ook heerlijk zijn en ja dat klopt. Varkenshaas met venkel en pasta 1[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl1e Kerstdag moet ik werken en eet ik op mijn werk. Daarom vanavond wat feestelijker eten dan normaal op een zaterdagavond. Een makkelijk gerecht, even het[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIedereen schijnt heerlijke speklapjes te kunnen bakken. De een op hoog vuur, de ander juist op laag vuur, maar het lukte mij maar niet ze zo te krijgen dat ze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSpeklapjes moet je natuurlijk niet iedere dag eten, want ze bevatten veel vet. Maar af en toe een klein stukje, dat moet voor de meeste mensen geen probleem[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDikke is zelf omnivoor in de ruimste zin van het woord en altijd benieuwd naar nog onbekende smaken. Binnen ons gezin Sigi wordt deze nieuwsgierigheid niet[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 1 knolselderij 1 zakje verse Italiaanse kruidenmix (20 g) 50 g geraspte Grana Padano (kaas) 1 beschuit (verkruimeld) 1 teentje knoflook[...]
Bron: ah.nlTja, het is ondertussen alweer januari. De maand van grote culinaire uitspattingen ligt helaas achter ons. Toch moet ik nog even mijn grote kerstsucces met[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlIngrediënten 100 g groene tagliatelle (500 g) 2 tomaten 1½ eetlepel boter of margarine 2 theelepels vloeibare kruidenbouillon 1 theelepel tijm 100 g[...]
Bron: ah.nlWat doe je als je een enorme to do lijst hebt en toch lekker wilt eten? Juist, je zet de slowcooker aan het werk. Dat is precies wat ik vandaag gedaan heb, en[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIk heb een hekel aan die enorme drukte in de supermarkt, bij de slager en andere winkels rondom de kerstdagen. Ik heb dan ook een kerstmenu gepland dat ik ruim[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlBij een beef Wellington wordt traditioneel een stuk rundvlees met een mengsel van fijngehakte paddenstoelen verpakt in bladerdeeg en dan in de oven gebakken.[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlSpeklapjes moet je natuurlijk niet iedere dag eten, want ze bevatten veel vet. Maar af en toe een klein stukje, dat moet voor de meeste mensen geen probleem[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlvoor 4 personen 1 varkenshaas XL, circa 600 gram 1 heel ei 1 appel gesnden in ringen 150 gram prosuitto 1 theelepel tym 3 vellen bladerdeeg water 4x Smult +[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Bacon (plakken) Ei (klein tot middelgroot) Kaas Hulpmiddelen Muffin vorm Keukenpapier Rasp Voorbereiding Verwarm de oven voor op 200C[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 50 g boter 1 kleine rode ui (in halve ringen) 1 eetlepel tomatenpuree 1 pot witte bonen (330 g) 1 theelepel tijm 1 zakje gekookte[...]
Bron: ah.nlBoeuf Bourgignon is een Frans stoofgerecht dat altijd rundvlees en rode wijn bevat. Boeuf is immers rundvlees in he t Frans . Het heeft ook altijd spek of[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl