Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
voor 4 personen 2 varkenshaasjes 3 eetlepels olie of vloeibaar bakvet 4 rode puntpaprika`s, in reepjes 1 teen knoflook 50 gram cashewnoten 100 ml kokosmelk 2[...]
Bron: smulweb.nlShaslick Toen ik van de week het verzoek kreeg hoe je shaslick kruiden maakt, Ben ik de kruidenhoek even in gedoken. Er stond nog geen recept van kruiden of[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlPas zei iemand tegen mij dat ik vaak spekjes gebruik. Dat klopt ook wel, het is een lekker pittige smaak en spekjes zijn redelijk lang houdbaar in de koelkast.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten 500 g hamlappen (op kamertemperatuur) 2 theelepels Chinees vijf kruidenpoeder 50 g boter 50 g bakbacon 1 rode ui (gesnipperd) 2 teentjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 geroosterde paprika's (pot a 465 g) 50 g chorizoworst (stukje) 3 eetlepels fijngehakte peterselie (vers of diepvries) 2 varkenshaasjes 12[...]
Bron: ah.nlEn deze had u nog van mij te goed na het recept voor Indonesische sperziebonen met tempeh uit het vorige blog. Indonesische kip in ketjapsaus recept als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlShaslick Toen ik van de week het verzoek kreeg hoe je shaslick kruiden maakt, Ben ik de kruidenhoek even in gedoken. Er stond nog geen recept van kruiden of[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlBoeuf Bourgignon is een Frans stoofgerecht dat altijd rundvlees en rode wijn bevat. Boeuf is immers rundvlees in he t Frans . Het heeft ook altijd spek of[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlvoor 6 personen ** 1,5 kg kippenvleugels of kipkluifjes ** olijfolie ** 1 a 2 kilo mosselen ** 1/2 chorizo (mild) ** 1 plak ham (ca. 100 gram) - hamsoort zelf[...]
Bron: smulweb.nl