Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ingrediënten 100 g groene tagliatelle (500 g) 2 tomaten 1½ eetlepel boter of margarine 2 theelepels vloeibare kruidenbouillon 1 theelepel tijm 100 g[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen * 500gr Kalslapjes * 4el olijfolie * 6 bosuitjes/lenteuitjes * 200gr gedroogde abrikozen * 1teentje knoflook, geperst * 1laurierblad * 200ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr verse varkenshaas (medaillons) 2 el olijfolie Zeezout Zwarte peper 4 el paneermeel (of toastkruim) 100 g Parmezaanse kaas (geraspt) 3[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 3 el olijfolie 500 g varkensfiletlapjes 2 tenen knoflook (geperst) 8 takjes verse tijm ½ pot Kalamata-olijven ((300 g), uitgelekt) 200[...]
Bron: ah.nlGoedenavond lieve lezers! Vanavond heb ik iets gekookt wat er werkelijk VERRUKKELIJK uit zag, voordat het de oven in ging.. Haha! Ik at kip met roomkaas in[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIn deze tijd komen alle kerstfolders en -magazines uit. Heerlijk om door te bladeren en er zo af en toe iets uit te maken. Zoals deze varkenshaas uit het C1000[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlToen we dit heerlijke gerecht voor de tweede keer wilde eten, zag ik dat het nog niet op het blog stond. Dus vandaag alsnog! Het zoete van de peer is erg[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDit recept uit de New York Times blijkt al twintig jaar een topper te zijn. Hoewel ik al meer dan 20 jaar bijna dagelijks de recepten van de NYT doorkijk, was[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 2 personen Kipfilet (of varkenshaas) - olijfolie - 1 a 2 bosuitjes - 250 gr. champignons - 2 a 3 teentjes knoflook - spaans pepertje - 2 dl. witte wijn -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 dunne, malse kalfslapjes van 150 gram elk 8 plakjes parmaham, niet al te dun beetje bloem bosje verse salie borrelglas marsala 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gr zeewolf 6 plakjes parmaham 12 blaadjes salie versgemalen witte peper 3 eetlepels zachte boter of margarine 1 eetlepel olijfolie 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 dunne, malse kalfslapjes van 150 gram elk 8 plakjes parmaham, niet al te dun beetje bloem bosje verse salie borrelglas marsala 2[...]
Bron: smulweb.nl