Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
voor 3 personen 3 sparerib van 500 tot 600 gram. zes dikke uien (twee uien per sparerib) in stukken 5 liter water bouillonblokjes negen dikke teentjes[...]
Bron: smulweb.nlVeel links en rechts gegeten deze dagen maar toch een avondje zelf gekookt. Dit recept komt uit het prachtige kookboek van Dirk Jan Zonneveld, "de Dutchman's[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 3 personen 3 sparerib van 500 tot 600 gram. zes dikke uien (twee uien per sparerib) in stukken 5 liter water bouillonblokjes negen dikke teentjes[...]
Bron: smulweb.nlThema van de maand van de nieuwe Allerhande is "Verrassend Hollands". Hollandser dan spruitjes en speklapjes kun je het bijna niet krijgen! Maar door de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIn de diepvries lag nog een beenhammetje naturel en het werd tijd dat daar iets meegedaan werd. In het blaadje van de Dirk stonden in oktober allemaal[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten 300 g rijst 350 g spruitjes (schoongemaakt) 2 x 100 g bacon 1 tl kerriepoeder 1 bekertje crème fraîche (125 ml) 1 schaal taugé (250 g) 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 knolselderij (van ca. 800 g) 2 eetlepels olijfolie 1 ui (gesnipperd) 50 g snelkook zilvervliesrijst 1 pot vleesfond (380 ml) 2 x 225 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 1/2 zak röstiko's (bacon&ui (zak a 450 g, diepvries)) 1 zak spruitjes ((500 g), schoongemaakt) 30 g boter 2 x 2 pepersteaks (schaal 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 schalen varkenshaas ((a 250 g), op kamertemperatuur) 2 friszure appels (bijv. goudreinetten) 4 el olijfolie 1 sjalot (gesnipperd) 125 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 sjalot 2 appels (bijv. jazz) 400 g fazantfilet (Feestfavoriet) 8 blaadjes salie 4 plakjes bacon 50 g boter 1 el mix voor glühwein 100 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 el koolzaadolie 2 el Zeeuwse keukenstroop 2 tl chilivlokken 1 tl zout 500 g speklapjes zonder zwoerd 600 g aardappelkroketjes 700 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 varkensfiletrollade (750 g - 1 kg) 1 beker crème fraîche (200 ml) 1 bakje verse peterselie (plat (15 g), fijngesneden) 2 tenen knoflook[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 doosjes aardappelgratin (met spek, peterselie en kaas (diepvries, a 450 g)) 25 g zachte boter 3 eetlepels olijfolie 300 g varkenshaas (1[...]
Bron: ah.nl