Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Ingrediënten Porties : 4 500 gr varkenfiletlapjes 4 eetlepels witte bloem 1/2 theelepel zout 1/4 theelepel peper 1 eetlepel olijfolie 1 eetlepel verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 100 gr bloem zout en peper naar smaak 1 kg runderstoofvlees, in blokjes 30 ml olijfolie 1 bosje lente-ui, groene stengels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 eetlepels plantaardige olie 1 kg varkensfilet, in blokjes van 2,5 cm 1 theelepel zeezout 2 eetlepels boter 1 groene paprika,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 225 gr rundernieren 1 el plantaardige olie 4 el bloem zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 500 gr runderstoofvlees, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 kipfilets 10-12 verse asperges 2-3 takjes rozemarijn 1 rode ui 4-5 champignons 0,5 l kippenbouillon eetlepel bloem voldoende[...]
Bron: allrecipes.nlHet voorgerecht tijdens mijn stressvrije etentje van afgelopen weekend bestond uit een – o, wat een gemak - anti-pastischotel. Daarop huisgemaakte[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 4 ongepaneerde varkensschnitzels (150 g per stuk) of varkensoesters peper en zout, versgemalen 4 plakken Parmaham, niet te dun gesneden 8[...]
Bron: smulweb.nlIk had venkel en meestal eten we dat met vis, maar ik hoor altijd dat varken en venkel ook heerlijk zijn en ja dat klopt. Varkenshaas met venkel en pasta 1[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlHet voorgerecht tijdens mijn stressvrije etentje van afgelopen weekend bestond uit een – o, wat een gemak - anti-pastischotel. Daarop huisgemaakte[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 1 kg panklare hutspotgroente 2 eetlepels olie 400 g hamlappen 1 eetlepels bloem 300 ml volle rode wijn 1 vleestomaat (in parten) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g hamlappen (op kamertemperatuur) 200 ml Lichte, fruitige rode wijn 3 cm verse gemberwortel 1 blik tomatenblokjes (400 g) Voorraad 2[...]
Bron: ah.nlKip op Catelaanse wijze, wat zou dat zijn? Er gaan in ieder geval chorizo en olijven in, dus dat zal wel goed komen. Het recept stond in de allereerste editie[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlBoeuf Bourgignon is een Frans stoofgerecht dat altijd rundvlees en rode wijn bevat. Boeuf is immers rundvlees in he t Frans . Het heeft ook altijd spek of[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlHet voorgerecht tijdens mijn stressvrije etentje van afgelopen weekend bestond uit een – o, wat een gemak - anti-pastischotel. Daarop huisgemaakte[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com