Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
Coq au vin, met rode wijn, is een Franse klassieker. Deze Coq au Riesling is een lichtere versie van Nigel Slater. Komt uit zijn boek Real Food. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk had bij het recept van zuurkool met zalm en reuzenbonen als eens ontdekt dat zuurkool en vis goed met elkaar combineren. Ook in dit recept van saltimbocca[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 1 pak tuinbonen (300 g, diepvries) 1 chorizo ((worst, 250 g), in blokjes) 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 tl gedroogde tijm 8 eieren 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 ml slagroom 1 pot vleesfond (380 ml) 3 eidooiers 1 el maizena 3 el mosterd 2 varkensfiletrollades (a 500 g) 500 g sjalotten 12 blaadjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 g varkensfiletlapjes (in stukjes) 50 ml slagroom 2 el Japanse sojasaus 4 shoarmabroodjes (pak a 8 stuks) 1 komkommer (in blokjes) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 krop kropsla 2 sjalotjes 4 grote zoetzure augurken 1 theelepel karwijzaad 4 plakjes bacon (iets dikker gesneden) 40 g boter 4[...]
Bron: ah.nlEen recept van de Engelse kok Nigel Slater uit het NRC van een paar weken geleden. Dus dat kan heel goed hier in Engeland, maar natuurlijk ook thuis in[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl1e Kerstdag moet ik werken en eet ik op mijn werk. Daarom vanavond wat feestelijker eten dan normaal op een zaterdagavond. Een makkelijk gerecht, even het[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlvoor 4 personen - 4 biefstukken (a 150 g, ca. 2 cm dik) - zout, peper - 50 gram boter of margarine - keukenpapier, alum iniumfolie - saus: - 1 ui - 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nl