Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 50 recepten
voor 4 personen * Varkenshaas (ik neem 3 grote voor 4 personen. * mozzarella kaas, 1 bolletje. * spaanse salami. * bloem. *bakboter. Hulpmiddelen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600g Ossenhaas (1 stuk) 1el Franse Mosterd 100g Parmaham, in dunne plakjes 1 eierdooier (losgeklopt) 25g boter 250g champignons 4 plakjes[...]
Bron: smulweb.nlEen snelle manier om een varkenshaasje te bereiden, met als resultaat heerlijke kleine botermalse biefstukjes. Net zo zacht als een varkenstournedos, maar een[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlvoor 4 personen 4 ongepaneerde varkensschnitzels (150 g per stuk) of varkensoesters peper en zout, versgemalen 4 plakken Parmaham, niet te dun gesneden 8[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 varkenshaas XL, circa 600 gram 1 heel ei 1 appel gesnden in ringen 150 gram prosuitto 1 theelepel tym 3 vellen bladerdeeg water 4x Smult +[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 g beenham, in plakken 500 g (wijn) zuurkool 1 kg aardappels geschild en in vieren gedeeld 25 g boter 25 g bloem 125 ml kippenbouillon 125[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600g Ossenhaas (1 stuk) 1el Franse Mosterd 100g Parmaham, in dunne plakjes 1 eierdooier (losgeklopt) 25g boter 250g champignons 4 plakjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Circa 500 g varkenshaas 2 eetl. bloem zout en versgemalen peper 1 flinke ui 1 stuks uien 1 grote appel (bijv. Elstar) 60 g boter 2 theel.[...]
Bron: smulweb.nl500 gram varkenshaas (in dikke plakken gesneden), 50 gram boter, 2 el kerrie, 4 tl bloem, 2 dl bouillon, 2 dl slagroom, evt. amandelschaafsel Verhit de boter[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten Porties : 6 25 gr boter 1 eetlepel gewone bloem 200 ml melk 150 gr redelijk stevige kaas, zoals Asiago of Gruyere, in blokjes 3 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 varkenshaas, gesneden versgemalen peper bloem om het vlees mee te bedekken plantaardige olie om te bakken zout 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 225 gr bloem 13 gr verse gist, opgelost in een beetje warm water 1/2 theelepel zout 100 ml hand-warm water 2 snufjes gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 kipfilets 10-12 verse asperges 2-3 takjes rozemarijn 1 rode ui 4-5 champignons 0,5 l kippenbouillon eetlepel bloem voldoende[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 225 gr rundernieren 1 el plantaardige olie 4 el bloem zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 500 gr runderstoofvlees, in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Circa 500 g varkenshaas 2 eetl. bloem zout en versgemalen peper 1 flinke ui 1 stuks uien 1 grote appel (bijv. Elstar) 60 g boter 2 theel.[...]
Bron: smulweb.nlVoor spek: 1 stuk van 1,5 - 2 pond zoetzuur achterspek, 1,5 kop appelsap, Voor glacé: 1 kop licht aangestampte bruine suiker 1 tl. droge mosterd 1 el.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 afgestreken eetlepels bloem 3 afgestreken eetlepels paprikapoeder 1 afgestreken theelepel zout 1/2 afgestreken theelepel[...]
Bron: allrecipes.nl600 g ribbetjes 50 g gesneden gezouten spek bakboter 1 ui 50 g rozijnen bloem 1/2 flesje donker bier, niet gezoet, van hoge gisting 1/2 koffielepel balsamico[...]
Bron: smulweb.nlSommige smaken horen bij elkaar als Romeo en Julia, terwijl sommigen dan weer mekaars tegenpolen zijn. Maar tegenpolen, is dat niet juist wat de culinaire[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.com