Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1¼ dl geconcentreerd sinaasappelsap 1 theel. honing ½ theel. gemalen komijn ¼ theel. gemalen kaneel ¼ theel. chilipoeder 500 g[...]
Bron: allrecipes.nlOssobuco 750 gr Kalfslappen, in blokjes gesneden 100 gr Bleekselderij, klein gesneden 100 gr Wortel, klein gesneden 100 gr Ui, klein gesneden 200 gr Boter 800[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlIngrediënten 1 kg hamlappen (voor 2-3 dagen, zie tips) (op kamertemperatuur) 4-5 el bloem 6 el olijfolie 6 blaadjes laurierblaadjes 4 uien (in ringen)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g varkensfilet of varkenshaas 1 ui 4 dl droge witte wijn 2 laurierblaadjes 2 theelepels oregano zout 1 theelepel (versgemalen) zwarte[...]
Bron: ah.nlDikke is zelf omnivoor in de ruimste zin van het woord en altijd benieuwd naar nog onbekende smaken. Binnen ons gezin Sigi wordt deze nieuwsgierigheid niet[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlWecken schijnt weer populair te zijn. Zelf ben ik tot nu toe nooit verder gekomen dan het maken van pruimenjam en appelstroop . Ik herinner me van vroeger dat[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlDikke is zelf omnivoor in de ruimste zin van het woord en altijd benieuwd naar nog onbekende smaken. Binnen ons gezin Sigi wordt deze nieuwsgierigheid niet[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlOssobuco 750 gr Kalfslappen, in blokjes gesneden 100 gr Bleekselderij, klein gesneden 100 gr Wortel, klein gesneden 100 gr Ui, klein gesneden 200 gr Boter 800[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlWecken schijnt weer populair te zijn. Zelf ben ik tot nu toe nooit verder gekomen dan het maken van pruimenjam en appelstroop . Ik herinner me van vroeger dat[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlBoeuf Bourgignon is een Frans stoofgerecht dat altijd rundvlees en rode wijn bevat. Boeuf is immers rundvlees in he t Frans . Het heeft ook altijd spek of[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlvoor 4 personen Ossenhaas (circa 120 gram per persoon) bacon halve liter mooie runderbouillon eetlepel bruine suiker halve liter stout bier olijfolie 8[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 1/2 kilo rundvlees(indien mogelijk aan 1 stuk) Voor de marinade: 1 1/2 kop droge witte wijn / 6 el brandy/3 el olijf olie/3 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gr varkensfilet of varkenshaas - 1 ui - 4 dl droge witte wijn - 2 laurierblaadjes - 2 theel oregano - 1 zakje gewelde pruimen zonder pit -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gr. varkenshaas 1 ui 4 dl droge witte wijn 2 laurierblaadjes 2 theel. oregano zout 1 theel. zwarte peper 250 gr. gewelde pruimen, zonder[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen voor het varkensvlees: 5 eetlepels balsamico azijn 2 limoenen, geraspt 1 citroen, geraspt 1 eetlepel vijfkruidenpoeder 350 gr varkenshaas, in[...]
Bron: smulweb.nl