recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder erwten aardappel ananas

Gevonden 17 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Varkensfilet met tijm-honingmarinade

Ingrediënten 2 stukken varkensfilet (a ca. 500 g) 2 el vloeibare honing 2 el grove mosterd 1 teentje knoflook (geperst) 1 sinaasappel (schil geraspt) 1[...]

Bron: ah.nl
Indonesische varkensfricandeau

voor 4 personen 600 g Varkensfricandeau 3 uien 2 teentjes knoflook 3 cm gemberwortel (verse) ½ rode peper 1 stengel sereh 3 eetlepels olie (om te[...]

Bron: smulweb.nl

Varkenshaas met kerriesaus

500 gram varkenshaas (in dikke plakken gesneden), 50 gram boter, 2 el kerrie, 4 tl bloem, 2 dl bouillon, 2 dl slagroom, evt. amandelschaafsel Verhit de boter[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Chinees varkensvlees met broccoli

Ingrediënten : 225 gr varkensfiletlapjes 1 dl kippenbouillon 225 gr broccoli plakje verse gember 1 lente-ui of stukje prei 1 knoflookteen sojasaus pale medium[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Kip met oesterzwammen en bacon

Oesterzwammen Grappig hoe bepaalde zaken soms ineens samenkomen. Al jaren was dit recept ergens in mijn hersenkronkels opgeslagen. Ik kon alleen mijn notities[...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl
Varkenshaas met paddenstoelenroomsaus + perfect[...]

Kies kwaliteit Naar mijn idee hoef je niet iedere dag vlees te eten. Ik vind het altijd een uitdaging om een lekker maaltje te koken op basis van groenten.[...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl
Vijfkruiden-karbonades

In dit recept worden schouderkarbonades gemarineerd in een Chinese marinade van hoisinsaus, vijfkruidenpoeder, sojasaus, shaosing rijstwijn (of droge sherry)[...]

Bron: receptentesten.blogspot.nl
Kip in Parmaham met broccolirijst

Ingrediënten 300 g wilde en witte rijst (pak a 500 g) 2 kipfilets (ca. 375 g) 100 g Parmaham (versafdeling) 2 el olie 400 g broccoli 1 ui 1 bakje[...]

Bron: ah.nl
Saltimbocca van kalkoenschnitzel met jus van[...]

Ingrediënten 2 kalkoenschnitzels (a ca. 125 g) bloem (om te paneren) (versgemalen) peper 1 tl salie 4 plakjes Parmaham 3 el olijfolie 3 el rode port 2 el[...]

Bron: ah.nl
Fijngesneden varkenshaas in kormasaus

Ingrediënten 300 g pandanrijst 700 g broccoli 2 varkenshaasjes (a ca. 200 g) 1 pot Indiase kerriesaus korma (455 g) 3 bosuitjes 50 g cashewnoten zet[...]

Bron: ah.nl
Indiase lamskoteletjes met yoghurtsaus

Ingrediënten 8 lamskoteletjes (of 4 varkensfiletlapjes) 1 pakje Tikka Masala-pasta (80 g) 1 banaan (gepeld) 150 g Griekse yoghurt 2 eetlepels verse munt[...]

Bron: ah.nl
Varkenshaas met kruidenkaassaus

Als variatietip kun je ook heel goed kipfilet gebruiken in plaats van varkenshaas. Ingredienten ; 2 varkenshaasjes van 250 gram kastanjechampignons bakje[...]

Bron: meerrecepten.blogspot.nl
OOSTERS - STOOFVLEES*

voor 4 personen 700 gram Magere Hamlappen. Versgemalen peper, zout. 3 uien, 4 teentjes knoflook, stukje (3cm) verse gemberwortel, 1 rode peper, 4[...]

Bron: smulweb.nl
Varkenshaas met Munstersaus

Ik werd er op gewezen dat mijn vorige gerecht op dit blog niet voldeed aan de omschrijving van mijn blog. Helemaal waar. Ook ik koop (verse) pasta en maak het[...]

Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.com
Gevulde kipfilet gerold in rauwe ham....mmmmm[...]

voor 4 personen 4 kleine kipfilets,zout+peper,125 gr.buffelmorzzarella in dunne plakjes gesneden,8 plakken rauwe ham (parmaham),2 eetl.olijfolie,2 takjes[...]

Bron: smulweb.nl
Bacon-bonenstoofschotel

voor 4 personen 1 el olijfolie 1 ui, grof gesneden 250 gram spekreepjes, mager 800 gram cannellinibonen, blik, uitgelekt en afgespoeld 800 gram[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy