Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 52 recepten
Een simpel recept met net even iets extra’s. Eet ze bij een romige pasta, of gewoon in plaats van een gewone gehaktbal. Omdat er maar weinig ingrediënten[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 25 gr boter 1 eetlepel gewone bloem 200 ml melk 150 gr redelijk stevige kaas, zoals Asiago of Gruyere, in blokjes 3 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600g Ossenhaas (1 stuk) 1el Franse Mosterd 100g Parmaham, in dunne plakjes 1 eierdooier (losgeklopt) 25g boter 250g champignons 4 plakjes[...]
Bron: smulweb.nlOp het afscheidsfeestje van vriendin S. drukte vriendin P. me haar recept in de hand. Met daarbij de complimenten voor mijn weblog. Erg leuk om te horen! En[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comVleesrolletjes, variatie op recept in foodies magazine van september. Ik gebruikte ordinaire schnitzels ipv kalfsoesters en oregano ipv salie. Saltimbocca[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 4 stuk(s) bladerdeeg 250 gram champignons 1 stuk(s) eigeel 2 stuk(s) fazantenfilet 1 stuk(s) peper zout 5 stuk(s) plakjes parmeham 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 dunne kalfslapjes 8 plakken Parmaham Verse salie Boter Zout en peper Cocktailprikkers Bloem Witte wijn op kamertemperatuur Zak verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600g Ossenhaas (1 stuk) 1el Franse Mosterd 100g Parmaham, in dunne plakjes 1 eierdooier (losgeklopt) 25g boter 250g champignons 4 plakjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 scharrel- of maïskipfilets 1 tl gedroogde salie, optioneel 8 plakjes rauwe ham (bijvoorbeeld parmaham) 2 el olijfolie 2 tenen knoflook,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 ongepaneerde varkensschnitzels (150 g per stuk) of varkensoesters peper en zout, versgemalen 4 plakken Parmaham, niet te dun gesneden 8[...]
Bron: smulweb.nlLand van de uitbundige zon, klepperende castagnetten, melancholieke fado’s en vurig temperament. Van hoogvlaktes en bergketens. De Taag en de Duero. Van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk had bij het recept van zuurkool met zalm en reuzenbonen als eens ontdekt dat zuurkool en vis goed met elkaar combineren. Ook in dit recept van saltimbocca[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlKipfilet gevuld met een zelfgemaakte tapenade en gewikkeld en parmaham. Dat moet wel lekker zijn dacht ik. Een paar weken geleden had ik zelf pesto[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nl