recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder bieslook zalm basilicum

Gevonden 22 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Varkensschnitzel met rauwe ham

Ingrediënten 4 varkensschnitzels (ongepaneerd) 5 el olijfolie 2 tl gedroogde salie 12 plakjes Parmaham (2 pakjes a 75 g) 2 el zilveruitjes (potje 340 g)[...]

Bron: ah.nl
Asperges, bacon en rucola met linguine

Ingrediënten Porties : 5 1 pak (500 gr) linguine pasta 150 gr plakjes doorregen spek, gehalveerd 75 ml extra virgin olijfolie 2 teentjes knoflook, in[...]

Bron: allrecipes.nl

Bruschetta Parmaham, vijgenjam en rucola

Ingrediënten 1 ciabatta (brood) 2 el olijfolie 1/2 teen knoflook 1 pakje Prosciutto di Parma (ham, 75 g) 100 g vijgenconfiture (pot 370 g) 1/2 zakje[...]

Bron: ah.nl
Gegrilde kip-avocadosandwich

Ingrediënten 4 dikke plakken bakbacon 1 zakje koriander (15 g) 8 el mayonaise 4 ciabattina's (afbakbrood, pak a 3 stuks) 1 venkel (in dunne plakjes) 200[...]

Bron: ah.nl
Varkensfiletlapje met cranberrycompote

Ingrediënten 1 zak aardappelkroketjes (600 g, diepvries) 2 schalen varkensfiletlapjes (a 2 stuks) 3 el cranberrycompote (pot 250 g) 1 tl gemalen kaneel 2[...]

Bron: ah.nl
Varkenshaas met balsamico-uien

Ingrediënten 6 el olijfolie 25 g boter 8 rode uien (in parten) 1 teen knoflook (in plakjes) 2 tl gedroogde salie 4 schaaltjes varkenshaas (a 250 g) 4 el[...]

Bron: ah.nl
Varkenshaas met gekonfijte ui

Ingrediënten 4 rode uien (gepeld en elk in 6 partjes gesneden) 1 eetlepel tijmblaadjes (bakje a 15 gr) 1/2 eetlepel balsamicoazijn (wit) 50 gr boter 8[...]

Bron: ah.nl
Spareribs met roquefortsalade

Ingrediënten 500 g spareribs (sweet chili) 2 zakjes A-partjes (Toscaans, a 425 g) 3 nectarines 2 eetlepels (witte wijn)azijn ½ theelepel mosterd 2[...]

Bron: ah.nl
Kip met chorizo en sinaasappel

Ingrediënten 2 x 2 stuks kippenbouten 2 el olijfolie 1 tl paprikapoeder 2 uien (in ringen) 2 tenen knoflook (in plakjes) 1/2 chorizo ((Spaanse worst, a[...]

Bron: ah.nl
Dinner: Hamburger in parmaham op een met tomaat[...]

Morning y'all! Die donderdag hè, dat blijkt toch wel echt een perfecte parttime dag. Iedere week goed weer en iedere keer weer heel leuk en vol met afspraken.[...]

Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl
Varkenshaas met champignons en salade

Varkenshaas met champignons en salade Hoofdgerecht, 4 personen, eigen recept Ingredienten: - 300-350 gr zilvervliesrijst - 2 varkenshaasjes à ca. 300 gr - 1/2[...]

Bron: keukensprookjes.blogspot.nl
Barbecue kip-en-bacon pizza

Pizza, het is niet mijn favoriete kostje, maar zo af en toe kan ik daar echt van genieten. Ik heb vaak van die langer houdbare pizzabodems in huis zodat ik[...]

Bron: alabudget.blogspot.nl
Italiaanse Parmaham met meloenbolletjes,[...]

Een italiaanse salade Ingredienten: 1 rijpe meloen 1 eetlepel fijngesneden muntblaadjes 1 glas zoete, witte wijn 1 zakje ruccola sla 4 eetlepels dressing met[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl
Kip chorizo burgers

Dit wordt de derde burger op m'n blog, de twee eerdere burgers waren van rundergehakt gemaakt, maar deze is gemaakt van gehakt van kippendijfilet met chorizo.[...]

Bron: pietashapjes.blogspot.nl
Pastasalade met kip en parmaham

voor 4 personen - 500g kipfilet - 300g pasta naar keuze (bijv. fusili tricolore voor een fleurig effect) - ca. 150g parmaham - ca. 12 zongedroogde tomaatjes[...]

Bron: smulweb.nl
Rollade gevuld met zongedroogde tomaatjes en[...]

Ingrediënten Porties : 6 1 (van ong. 1 kilo) varkensrollade 4 eetlepels pijnboompitten 2 eetlepels pesto, of meer naar smaak 1/2 potje zongedroogde[...]

Bron: allrecipes.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy