Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
voor 8 personen 3 el olijfolie, 1 kg kalkoenfilet in grove stukken, 15 hele sjalotjes, 5 teentjes knoflook in dunne plakjes, 150 g dunne, droge chorizo, in[...]
Bron: smulweb.nlEen simpel recept met net even iets extra’s. Eet ze bij een romige pasta, of gewoon in plaats van een gewone gehaktbal. Omdat er maar weinig ingrediënten[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVarkenshaas (1 voor 2 personen) VOOR VULLING: ongekruid varkensgehakt zout peper gedroogde oregano tijm (weinig) knoflook, fijn zongedroogde tomaten uit olie,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Opbrengst: 6 pieces 6 grote kippendijen 6 plakjes bacon 2 teentjes knoflook verse salie, tijm en basilicum naar smaak zout en peper[...]
Bron: allrecipes.nlSoms lopen dingen niet helemaal zoals gepland: de dag dat wij deze lunchsalade zouden eten hadden we 's middags meer trek in een lekkere boterham en daarom heb[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlKipfilet gevuld met een zelfgemaakte tapenade en gewikkeld en parmaham. Dat moet wel lekker zijn dacht ik. Een paar weken geleden had ik zelf pesto[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlKip en pasta horen bij mij bij de favorieten en als je het in een recept kan combineren is het helemaal perfect. Ik zag het recept bij dagelijkse kost en het[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlVarkenshaas is redelijk makkelijk te bereiden en bijna iedereen vindt het nog lekker ook. Bovendien ziet zo’n schaal er mooi uit, dus het is ideaal[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet is weer zaterdag... Geen betere dag voor een healthy 'cheat'. Wie lust er nou geen pizza op zaterdagavond?! Vaak worden ze gegeten in de vroege uurtjes na[...]
Bron: fitfoodhealth.blogspot.nlDe laatste tijd ben ik samen met manlief helemaal gek op hamburgers! Geen pre-fab spul, of van de snackbar, maar gourmet burgers. Dus lekker vers en eventueel[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlGoedenavond! In mijn vorige blogpos t kondigde ik al aan dat ik zaterdagavond intens lekker had gegeten. En dat was totaal onverwacht, want ik had zin in[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBLT, het meest bekend als sandwich, vooral in Amerika. Die heb ik nog nooit zelf gemaakt, besef ik me nu. In het boek Simple Dinners van Donna Hay kwam ik het[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIngrediënten 50 gram boter 4 eetlepels olijfolie 2 uien (gesnipperd) 4 handperen (in stukjes) 1 citroen (rasp en sap) 4 schouderkarbonades 100 gram ontbijtspek[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl