Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten 6 el olijfolie 150 g Prosciutto di Parma 80 g pijnboompitten 1 ciabatta 100 g Parmezaanse kaas 2 uien 2 tenen knoflook 175 g boter 15 g[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 tamme eendenborstfilets 125 g zwarte olijven zonder pit 1 sjalot ½ teentje knoflook 1 gezouten ansjovisfilet 10 g basilicumblaadjes[...]
Bron: smulweb.nlEen simpel recept met net even iets extra’s. Eet ze bij een romige pasta, of gewoon in plaats van een gewone gehaktbal. Omdat er maar weinig ingrediënten[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 1 kg rundergehakt 150 gr gerookte ham/bacon 100 gr vers geraspte Parmezaanse kaas 3 eetlepels Barbecuesaus of andere pittigesaus 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlIk heb jullie al eens eerder verteld over het gouden duo, varkensvlees en appel. Zo ook dus varkenshaas met deze vrucht. Dit keer had ik de varkenshaas met[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlKip en pasta horen bij mij bij de favorieten en als je het in een recept kan combineren is het helemaal perfect. Ik zag het recept bij dagelijkse kost en het[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlVarkenshaas is redelijk makkelijk te bereiden en bijna iedereen vindt het nog lekker ook. Bovendien ziet zo’n schaal er mooi uit, dus het is ideaal[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBacon en Parmezaanse Cakejes Ingredienten: 1/2 cup boter (kamertemperatuur) 100 gram cream cheese (kamertemperatuur) 1 en 1/4 cup bloem 1/2 cup koffieroom 1[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIk moet na de vakantie nog steeds in het ritme komen om nieuwe recepten op het blog te zetten. Maar de afgelopen Paasdagen waren natuurlijk een uitgelezen[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlParmaham, wat mij betreft een van de lekkerste rauwe hammen die er bestaan, zacht, niet te droog, matig gezouten. Voor zover bekend werden zo 500 v. C. de[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlBLT, het meest bekend als sandwich, vooral in Amerika. Die heb ik nog nooit zelf gemaakt, besef ik me nu. In het boek Simple Dinners van Donna Hay kwam ik het[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nl