Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Het recept komt van Allrecipes, heeft 376 viersterren ratings en is makkelijk te maken. Ingrediënten: 6 hamlappen olie en een klont boter 60 ml sojasaus (bijv.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen favoriet bij grote banketten en in het restaurant van Delia Smith in Engeland. Het is lekker en makkelijk vooruit te maken. Kipfilets met vel en bot liggen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl'Een Wagyu ( Japans : 和牛, wagyū ) is een van oorsprong Japans runderras , dat bekend is wegens het zeer exclusieve en smaakvolle rundvlees . De prijs van een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl'Een Wagyu ( Japans : 和牛, wagyū ) is een van oorsprong Japans runderras , dat bekend is wegens het zeer exclusieve en smaakvolle rundvlees . De prijs van een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVerbaas je niet dat Jamie het hier heeft over een restje van twee kilo kip; een hele kip weegt niet eens zoveel. Hij heeft het over de kip die je overhoudt na[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept is van Hugh Fearnly Whittingstall van The River Cottage in London. Hij noemt het vis-rizo, want het is vis gecombineerd met de smaak van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 50 gram boter 4 eetlepels olijfolie 2 uien (gesnipperd) 4 handperen (in stukjes) 1 citroen (rasp en sap) 4 schouderkarbonades 100 gram ontbijtspek[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: • 400 g gemengd gehakt • ½ tl gemalen kruidnagel • 1 tl gerookte-paprikapoeder • 1 bosje platte peterselie,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl