Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
voor 4 personen 600 g Varkensfricandeau 3 uien 2 teentjes knoflook 3 cm gemberwortel (verse) ½ rode peper 1 stengel sereh 3 eetlepels olie (om te[...]
Bron: smulweb.nl500gr hamlappen 2el olijfolie 3tl tomatenpuree 2el ketjap 4tl sambal 2tl rozemarijn 3tl zeezout 3tl peper 2el limoensap 1el basterdsuiker 1tl komijn 1el[...]
Bron: smulweb.nl500gr hamlappen 2el olijfolie 3tl tomatenpuree 2el ketjap 4tl sambal 2tl rozemarijn 3tl zeezout 3tl peper 2el limoensap 1el basterdsuiker 1tl komijn 1el[...]
Bron: smulweb.nlBij ham denk ik toch altijd meer aan iets voor op je brood, dan voor bij het warm eten. Ja, grote hammen bij een buffet, maar dat past niet helemaal in de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIn de diepvries lag nog een beenhammetje naturel en het werd tijd dat daar iets meegedaan werd. In het blaadje van de Dirk stonden in oktober allemaal[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten 1 sinaasappel 1 rode peper 100 g donkerbruine basterdsuiker 1 el koolzaadolie 600 g beenham (aluminiumschaal ca. 600 g) zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg hamlappen (voor 2-3 dagen, zie tips) (op kamertemperatuur) 4-5 el bloem 6 el olijfolie 6 blaadjes laurierblaadjes 4 uien (in ringen)[...]
Bron: ah.nlWat is internet toch mooi. Dit recept sprong vrij rap van een Texaans blog naar allerlei andere foodblogs, waaronder een Australisch blog waar ik het oppikte.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 1 el olijfolie 1 ui, grof gesneden 250 gram spekreepjes, mager 800 gram cannellinibonen, blik, uitgelekt en afgespoeld 800 gram[...]
Bron: smulweb.nl