Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 63 recepten
voor 4 personen 500 gram blokjes rundvlees; 2 rode paprika`s, in blokjes; 2 uien, in kwartjes; 100 gram bacon, in blokjes; Turks brood, in stukken Voor de[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 2 eetl plantaardige olie 6 karbonades (zonder bot) of varkensfilets 3 eetl honing 100ml water 4 eetl sojasaus 1 kleine ui,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 varkenshaas 1/2 rode paprika 1 eetlepel honing vleeskruiden, peper handje walnoten, in stukjes gehakt boter en olie teentje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 varkensfiletlapjes 350 gr verse gemberwortel, geschild en geraspt 4 teentjes knoflook, geschild en geraspt 4 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Gemarineerde speklappen 2 eetl ketjap manis 1 eetl gembersiroop 1 eetl honing 4 speklappen Olijfolie voor de speklappen 2 eetl meel Rijst en[...]
Bron: smulweb.nl1300 gr. schouder met bot en vel. half kopje kleurzout handje zwarte peperkorrels handje kruidnagels theelepel tabasco (optioneel) 5 of 6 laulierbladeren +/-[...]
Bron: smulweb.nlIngredienten: - 500 g varkenshaas - zout en peper - roomboter Voor de vijgensaus: - 1 el gezouten roomboter - een kleine rode ui, gehakt - 6 rijpe vijgen, in[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen 4 beenhammetjes 1 liter groente-of kippenbouillon 2 borrelglazen Amerikaanse (bourbon) whiskey 8 eetlepels zonnebloemolie 4 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 beenham van ca. 650 g 3 sjalotjes (75 g) 1 teentje knoflook 1 theelepel verse tijmblaadjes 1 eetlepel fijne mosterd 1 eetlepel grove mosterd[...]
Bron: smulweb.nl6 uien 1 blik gepelde tomaten 3 rode paprika 1 el olijfolie 1 spaanse peper 2 el honing 1 el ketjap 4 tenen knoflook varkenslappen Hulpmiddelen Sateprikkers[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 niet te dunne speklapjes - peper, zout - sambal naar smaak - 2 eetlepels honing - 3 eetlepels zoete chilisaus - olie voor de schaal[...]
Bron: smulweb.nl