Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 5 recepten
voor 4 personen =4 Tomaten,= 1 Ui, =3 Knoflookteentjes, =700 gr.suddervlees (rund) =3 el Bloem,= 3 el kummel- zaadjes,=zout,zwarte peper =3 el olijfolie, =1[...]
Bron: smulweb.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlHet is half twee 's nachts, een mooie tijd om een receptje te tikken! Ja, waar een rustige nachtdienst al wel niet goed voor is. Althans, een rustig begin. Ik[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlvoor 4 personen 750 gr. mager rundvlees 2 eetlepels bloem 50 gram boter of olie om in te bakken 7 sjalotten, gepeld en gehalveerd 4 teentjes knoflook geperst[...]
Bron: smulweb.nl