Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
Goodevening! Gisteravond heb ik samen met Bas echt vet lekker gegeten. Wij vonden Pinksteren een reden voor een feestmaal en naar mijn mening is het ultieme[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlSommige mensen hebben iets tegen varkensvlees. Als je het in de supermarkt haalt kan ik dat wel begrijpen, want die varkens zijn met van alles en nog wat[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 1 kg aardappelen (iets kruimig) 50 g boter 1 schaal kalfssaucijzen (4 stuks) 1 bakje champignons ((250 g), in kwarten) 2 tl gedroogde tijm 1[...]
Bron: ah.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlNiets is lekkerder op zo'n winterdag ; stoofvlees met kroketjes. Het brengt ons ook in de kerstsfeer.. Een beetje voorbereiding kan nooit kwaad. Ook geeft zo'n[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.bevoor 6 personen 1 stuk ossenhaas van circa 900 gram (reken 125 gr. p.p.) 60 gram braadboter zout en versgemalen peper 2 st. sjalotten 1 glas cognac 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 stuk ossenhaas van circa 900 gram (reken 125 gr. p.p.) 60 gram braadboter zout en versgemalen peper 2 st. sjalotten 1 glas cognac 1 dl[...]
Bron: smulweb.nl