Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 76 recepten
Varkensfilet met mosterdsaus - Lonza alla senape De oudtestamentische spijswet ' Gij moogt geen bokje koken in de melk zijner moeder' had me er tot nu toe van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen =4 Tomaten,= 1 Ui, =3 Knoflookteentjes, =700 gr.suddervlees (rund) =3 el Bloem,= 3 el kummel- zaadjes,=zout,zwarte peper =3 el olijfolie, =1[...]
Bron: smulweb.nlMERGUEZ Per kilo schapen of rund vlees: 250 gram rugvet 2 eetlepels zout 0,5 eetlepel kaneel 0,5 theelepel corianderzaad ( NIET vergeten!!!!!) 0,5 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 uien 2 teentjes knoflook 1 ei 500 gr rundergehakt (of 250 gr rund en 250 gr lam of 250 gr varkensgehakt) zout peper 3[...]
Bron: allrecipes.nlOssenworst is een van oorsprong èchte Amsterdamse worst die vanaf de 17e eeuw van ossen werd gemaakt. Ossen werden toen op grote schaal vanuit Duitsland en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 10 personen Rundvlees, kip of varken kan ook (zeer mager, er mag geen vet aan zitten 2/3 kopje Worcestersaus saus 2/3 kopje sojasaus 1 theelepel zwarte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram (doorregen) schouder (of vers gedraaid varkensgehakt) 12 plakjes gezouten en gerookt buikspek, langwerpig peper en zout, versgemalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 schouder-of halskarbonades boter (of reuzel) peper en zout, versgemalen Chutney olie 1 ui in ringen 2 tenen knoflook, in dunne plakjes 1/2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen MARINADE: 4 schouderkarbonade van de varken 1 e kerriepoeder 1/2 t knoflookpoeder 1/2 t korianderpoeder 1/4 t gemberpoeder 1/4 t cayennepeper[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 ongepaneerde varkensschnitzels (150 g per stuk) of varkensoesters peper en zout, versgemalen 4 plakken Parmaham, niet te dun gesneden 8[...]
Bron: smulweb.nlGoodevening! Gisteravond heb ik samen met Bas echt vet lekker gegeten. Wij vonden Pinksteren een reden voor een feestmaal en naar mijn mening is het ultieme[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIk heb al eerder geschreven over de nieuwste trend, de keuken uit Peru. Het eerste recept was lomo saltado , roergebakken biefstuk. Het is een vrijwel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMijn ouders zouden komen eten en ik wilde iets maken wat ze nooit eten en wat niet te bewerkelijk is. Geroosterd buikspek of zoals je zo vaak in de Engelse[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nl