Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Varkensfilet met mosterdsaus - Lonza alla senape De oudtestamentische spijswet ' Gij moogt geen bokje koken in de melk zijner moeder' had me er tot nu toe van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 uien 2 teentjes knoflook 1 ei 500 gr rundergehakt (of 250 gr rund en 250 gr lam of 250 gr varkensgehakt) zout peper 3[...]
Bron: allrecipes.nlIk heb al eerder geschreven over de nieuwste trend, de keuken uit Peru. Het eerste recept was lomo saltado , roergebakken biefstuk. Het is een vrijwel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlUitdagingen. Daar hou ik van. Op àlle vlak. Sportief verleg ik al eens mijn grenzen (marathons lopen, de Mont Ventoux opfietsen,...) én ook in de keuken ga ik[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet Foodblog Event van deze maand wordt ingevuld door Joy of Food met als thema ‘vakantiegerechten’. Tja, dat moet in huize Marsepein haast wel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn Belgenland is er vorig jaar een verkiezing geweest van 'de Belgische Klassieker in de Keuken', Op d'n televisie bij Jeroen Meus in het programma Dagelijkse[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlvoor 6 personen 1 stuk ossenhaas van circa 900 gram (reken 125 gr. p.p.) 60 gram braadboter zout en versgemalen peper 2 st. sjalotten 1 glas cognac 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 kg stoofvlees van rund 1 fles bruin bier 1 snee brood besmeerd met mosterd 2 uien 2 takjes tijm 2 laurierblaadjes 1 el azijn[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kg rund stoofvlees in blokjes, 1 grote ui, 2 flesjes Bruine Leffe, enkele sneden bruin brood, mosterd, bouquet garni, stoofvlees kruiden,[...]
Bron: smulweb.nlMet het lekkere gehakt van de paardenslager (70% paardenvlees, 30% varken) ga ik natúúrlijk gehaktballen maken. Maar wat mij be- treft moeten het wel van die[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 1 kg rund- of paardestoofvlees (′riblappen′) - 2 uien - 2 el bloem - 70 gram boter - 1/2 l geuzebier - 2 suikerklontjes - 2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 stuk ossenhaas van circa 900 gram (reken 125 gr. p.p.) 60 gram braadboter zout en versgemalen peper 2 st. sjalotten 1 glas cognac 1 dl[...]
Bron: smulweb.nl