Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 32 recepten
Afgelopen week sprak ik een bewuste eter. Zij vertelde me: 'mijn dochter wilde graag een keer schnitzel eten, tjsa dat moet kunnen natuurlijk, maar dan eet[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlIngrediënten Porties : 8 4 theelepels zout 2 theelepels paprikapoeder 1 theelepel gedroogde tijm 1 theelepel witte peper 1/2 theelepel cayennepeper 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 (1.8 kilo) hele kip 1 eetlepel knoflookpoeder 1 eetlepel uienpoeder 2 eetlepels paprikapoeder 2 eetlepels gedroogde peterselie[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 kipfilets 60 gr bloem 1/4 theelepel paprikapoeder 1/4 theelepel cayennepeper 1 snufje zout en versgemalen zwarte peper 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 rode paprika (in reepjes zonder zaadjes) 1 witte ui (in reepjes) 300 gr kipfilet snufje zout snufje peper snufje cayennepeper[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600 g lamsvlees of kip of varkensvlees als jij geen moslim bent (in dunne reepjes) VOOR KRUIDEN: 1 t piment 1/2 t cayennepeper 1 t[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kipfilets 4 plakken bacon 100 gr extra belegen goudse kaas ½ t cayennepeper 1 t knoflookpoeder 1 t paprikapoeder (mild) 1 t zwarte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: 1 Kg. kippenonderbouten 600 cl. water Zout (naar smaak) Gemalen zwarte peper (naar smaak) Gehakte peterselie 1 Pakje saffraan Aardappelen,[...]
Bron: mijnspaansekeuken.blogspot.comMijn oog viel een tijdje geleden op een recensie van een medeblogger van het produkt "ovenkrokant". Je voorziet daarmee je stukje kip of vis met een laagje en[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlInmiddels heb ik behoorlijk wat kruiden in m'n keukenkastje staan, het leuke is dat je zo makkelijk zelf kruidenmengsels kan maken. Kant en klare mengsels[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlIn december had ik niet veel nieuwe stof tot bloggen, dus op een avond belande ik op Pintrest en vond een interessant recept, wat ik vervolgens weer aanpaste[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMijn oog viel een tijdje geleden op een recensie van een medeblogger van het produkt "ovenkrokant". Je voorziet daarmee je stukje kip of vis met een laagje en[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl