Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 47 recepten
Ingrediënten 25 blaadjes verse spinazie (wilde) 1 stengel bleekselderij (in blokjes) 4 kipfilets (Biologisch) 100 g rivierkreeftjes 150 g rijst 75 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 6 1 kip, circa 1,7 kg, zonder organen 1 ui, in schijfjes gesneden 1 flink worteltje, grofgesneden 1 stengel bleekselderij,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 kipfilet 2 stengels bleekselderij handvol druiven 1 appel 150 ml mayonaise 1 à 2 theelepels kerriepoeder handvol pecannoten[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 flinke uien 3 teentjes knoflook 1 rode paprika 4 stelen bleekselderij 8 kipkarbonades 5 el olie 6 el bloem 3/4 l kippebouillon, uit een pot[...]
Bron: smulweb.nlTandoori Kip 600 g Kipfilet in grove stukken snijden Een paar uur (of een nacht) marineren in 2 flinke eetlepels Patak's tandooripasta vermengd met 1 dl[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl2 gegrilde kipfilets 4 stengels bleekselderij 4 lenteuitjes 50 gram walnoten, grof gehakt 200 gram pitloze blauwe druiven enkele blaadjes sla (krulsla) Snij[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl400 gram kipfilet, 3 stelen bleekselderij, stukje prei, 1 winterpeen, blikje maïs, sojasaus, olie, tomatenketchup, suiker Snijd de kip in blokjes van 2 cm.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 4 tot 8 kipkarbonades (afhankelijk van het gewicht) olie of boter om af te bakken zout en versgemalen peper Voor de caponata: 3 eetl. rozijnen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 tot 8 kipkarbonades (afhankelijk van het gewicht) olie of boter om af te bakken zout en versgemalen peper Voor de caponata: 3 eetl. rozijnen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 2 1 ui, gesnipperd 1 stengel bleekselderij, fijngesneden 1 rode paprika, fijn gesneden 1 teentje knoflook, geperst 1 eetlepel olie[...]
Bron: allrecipes.nlSalades zijn erg lekker op brood, toastje of door een salade. Maar in kant en klare salades zit tegenwoordig een indrukwekkende lijst van ingrediënten. Behalve[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlDe Noord-Afrikaanse keuken Dit recept is georiënteerd op de Noord-Afrikaanse keuken. De landen Marokko, Algerije en Tunesië hebben aan veel buitenlandse[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet is half twee 's nachts, een mooie tijd om een receptje te tikken! Ja, waar een rustige nachtdienst al wel niet goed voor is. Althans, een rustig begin. Ik[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlOw mensen, even een momentje.... Bron foto: Savory Simple Er zijn niet vaak receptjes die zó ontzettend lekker zijn, dat je ze het liefst de volgende dag weer[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlRestje rijst heb ik de roerbak rijst van gemaakt. Omdat deze ook voor onze kinderen is, heb ik wat extra wortel, bleekselderij, ei, en spinazie toegevoegd.[...]
Bron: makkelijk-thais-eten.blogspot.nlIngrediënten 1 scharrelkip ((1.4 kg) op kamertemperatuur) 3 perssinaasappels (schoongeboend) 1 bakje tijm ((15 g) alleen de blaadjes) 5 el olijfolie 2[...]
Bron: ah.nl