Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 6 3 eetlepels olie 1 rode ui (dun gesneden) zout naar smaak 1 laurierblad 3 eetlepels water, apart te verwerken 1 eetlepel kurkuma[...]
Bron: allrecipes.nl1/2 kg kipfilet 2 el yoghurt 2 el olie 1 el tandoori masala (of de mix hieronder) 1 el citroen sap zout naar smaak 1 tl chat masala verse koriander[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 6 2 eetlepels plantaardige olie 5 kardemompeulen 8 hele kruidnagels 3 laurierbladeren 1 theelepel mosterdzaadjes 3 uien, gesnipperd[...]
Bron: allrecipes.nlIk vind het een grappig gegeven hoe je met Zeeuws lamsvlees, uien uit de moestuin en lokale scharreleitjes iets zo exotisch als deze Ethiopische lamsstoofpot[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlKip Kerrie uit Sri Lanka Van Sin, onze gids in Sri Lanka, leerde ik dat als je kip in stukken snijd en goed insmeert met kurkuma - andere namen zijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk ben dol op gerechten die je kunt voorbereiden én ik ben dol op kip. Door de yoghurt wordt het vlees heerlijk mals en de specerijen zorgen ervoor dat je echt[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlAmper meer werk, maar veel lekkerder dan zo’n kant-en-klare bak shoarmareepjes van de supermarkt. Punt uit. Erbij maak je natuurlijk nog meer lekkers. De[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSinds afgelopen zomer hebben we een nieuwe oven een AEG. Ik ben er erg blij mee, gebruik hem veel, niet alleen voor bakken maar ook voor warm eten. Er zit een[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlvoor 4 personen 4 Kippenbouten, 4 teentjes knoflook, 1tl paprikapoeder, 1/2 tl komijn, 1tl kardemom, 1tl gemberpoeder, 1/2 tl peper,zout,4 takjes verse thijm[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Kippenbouten, 4 teentjes knoflook, 1tl paprikapoeder, 1/2 tl komijn, 1tl kardemom, 1tl gemberpoeder, 1/2 tl peper,zout,4 takjes verse thijm[...]
Bron: smulweb.nlIedereen kent het wel, de veelte vette broodjes shoarma bij de lokale afhaal. Vanaf nu heb je daar nooit meer last van, maak je eigen shoarma! Deze shoarma is[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nl