Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Niks lekkerder dan met een mooie winterse dag binnen komen en dat dan de slowcooker staat te pruttelen. s 'Morgens alles erin en s' avonds zo aan kunnen[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIngrediënten Porties : 8 1 hele kip, in stukken gesneden 150 ml passata (tomatensaus) 800 gr aardappelen, geschild en in grote stukken gesneden 400 gr[...]
Bron: allrecipes.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIk zag deze pie in het boek van Bourke Street Bakery en ik twijfelde wel, want wij zijn niet dol op aubergine, maar toch leek hij mij erg lekker. Ik heb het er[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 2 bakjes konijn ((a 3 stuks), op kamertemperatuur) 3 eetlepels olijfolie 4 tenen knoflook (in plakjes) 2 rode uien (in dunne ringen) 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kleine oranje pompoen (schoongeboend) 8 drumsticks 1 el korianderzaadjes (fijngestampt) 5 el olijfolie 75 g rucola (fijngehakt) 1 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 fles witte wijnazijn (250 ml) 50 g suiker 2 eetlepels scherpe mosterd ½ theelepel gemberpoeder 1 ui (gesnipperd) 500 g pompoen (in[...]
Bron: ah.nlPipian saus De pipian saus, van het woord pepitas (zonnebloemzaadjes) is niet alleen lekker met varkenskarbonades, maar ook met kip en enchiladas.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPipian saus De pipian saus, van het woord pepitas (zonnebloemzaadjes) is niet alleen lekker met varkenskarbonades, maar ook met kip en enchiladas.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZoals beloofd in de vorige blog het recept van de heerlijke: Gestoofde kip met sjalotten-kastanjesaus Recept voor 6 personen Benodigdheden: 1 kilo[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen recept van de Engelse kok Nigel Slater uit het NRC van een paar weken geleden. Dus dat kan heel goed hier in Engeland, maar natuurlijk ook thuis in[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlWe eten niet vaak vlees, als we het eten is het scharrel maar liever nog biologisch. We lusten het wel maar het komt er gewoon vaak niet van, er zijn zoveel[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIn Guatemala heb ik een heerlijk gerecht gegeten met kip, pompoen, gember en nog wat andere ingrediënten die de kok niet wilde verklappen. En dan blijft er[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIk hoor het je denken - Chayote? Wat is dat nou weer? Even wat meer informatie over deze van oorsprong Mexicaanse groente. De chayote wordt ook wel groente[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlSinds afgelopen zomer hebben we een nieuwe oven een AEG. Ik ben er erg blij mee, gebruik hem veel, niet alleen voor bakken maar ook voor warm eten. Er zit een[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlIngrediënten Porties: 4 1 grote scharrelkip 1 eetlepel boter 1 handvol gehakte verse basilicum 1 takje rozemarijn 1 theelepel knoflookpasta 1/2 citroen,[...]
Bron: allrecipes.nl