Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 8 recepten
voor 4 personen 4 Ierse biefstukken sap en rasp van 1 sinaasappel versgemalen zwarte peper 5 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 300 g risottorijst 750 ml[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten voor 4 personen: 4 Ierse biefstukken versgemalen zwarte peper 5 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 2 stengels bleekselderij, geschild en[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlOw mensen, even een momentje.... Bron foto: Savory Simple Er zijn niet vaak receptjes die zó ontzettend lekker zijn, dat je ze het liefst de volgende dag weer[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlOssobuco 750 gr Kalfslappen, in blokjes gesneden 100 gr Bleekselderij, klein gesneden 100 gr Wortel, klein gesneden 100 gr Ui, klein gesneden 200 gr Boter 800[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlIngrediënten 275 g risotto ai funghi (pak) 250 g kastanjechampignons 3 el vloeibare margarine 4 pestokipfilets (ovenschotel à 2 stuks) 450 g Italiaanse[...]
Bron: ah.nlOssobuco 750 gr Kalfslappen, in blokjes gesneden 100 gr Bleekselderij, klein gesneden 100 gr Wortel, klein gesneden 100 gr Ui, klein gesneden 200 gr Boter 800[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlWat te doen met het laatst overgeblevene van de kerstinkopen, de gerookte eendenborstfilet. Geen zin in een maaltijdsalade, geen zin in een combinatie met[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlSous vide koken (vacuümgaren) is het bereiden van in plastic gevacumeerd voedsel in een waterbad van constante temperatuur. Voordeel van deze bereiding is dat[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl