Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 332 recepten
Ingrediënten: ca.1 kilo kalkoen- of kipdrumsticks Marinade: 2 ingelegde citroenen (Turkse winkel) sap van 1/2 citroen 2 knoflooktenen, uit de knijper of vijzel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen lekker mals stukje vlees daar zeg ik geen neen tegen. Toen ik het nieuwe magazine van Delhaize in handen kreeg, begon ik dan ook spontaan te watertanden[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 1 ei 1 teen knoflook 148 g zongedroogde tomaten (pot à 295 g) 500 g rundergehakt 2 el paneermeel 2 tl gedroogde Italiaanse kruiden 3 el[...]
Bron: ah.nlEen paar dagen geleden kreeg ik op Facebook een reactie op een recept met pompoen: "Leuk, maar ik hou meer van zoete aardappel." - "Oké, wat is je favoriete[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlVandaag aten we varkensfiletlapjes met mozzarella en tomaat. Uiteraard biologisch vlees. Wonderbaarlijk genoeg merkte zelfs de Hoofdverbruiker van mijn[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comKipfilet gevuld met pesto en mozzarella 2 Kipfilets 2 Eetlepels pesto 1 Bol mozzarella 50 gr. Bloem 2 Eieren 200 gr. Broodkruim Verwarm de oven voor op 200[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlIngrediënten 4 eetlepels boter of margarine 2 maal 2 rundervinken 3 maal 250 g sperziebonen 1 pak aardappelpuree à la minute (3 zakjes 180 g) 2 zakjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 takjes rozemarijn 1 schaal rib/runderlappen (ca. 1 kg) 2 tenen knoflook (in plakjes) 2 el bloem 50 g boter of margarine 4 el olie 100 g[...]
Bron: ah.nlHet leuke van (kleine) boeren campinkjes, is dat ze er vaak ook boerderijproducten verkopen, zoals bijvoorbeeld heerlijke (geiten)kaasjes, wijn en lekkere[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlvoor 4 personen - 500 g rundergehakt - 1 grote ui - 2 teentjes knoflook - 1/2 theel. zout - 1 eetl. abrikozenjam - handjevol rozijnen - 1 eetl. azijn of[...]
Bron: smulweb.nlSchnitzeltjes met gebakken uien. Jonge kapucijners van Hak. Aardappels uit de oven (eerst even voorgekookt) met olijfolie, rozemarijn, tijm, knoflook en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl