Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ingrediënten Gehaktballetjes: 200g varkensgehakt of gemengd gehakt 1 1/2 eetlepels vissaus Nuoc-mam 1/4 theelepel zout ¼ theelepel versgemalen peper 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 2 personen: 1 eendenborst (Magret de canard) van 400 g Marinade: 1 theelepel vijf kruiden poeder 1 eetlepel lichte sojasaus 1 eetlepel honing[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKarbonades uit Shanghai Ingrediënten: 4 schouderkarbonaden zonder bot 1 lente-ui of stukje prei 2 plakjes verse gember sojasaus Chinese kookwijn of pale medium[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe Libanese keuken geldt als de meest verfijnde van de Arabische wereld. Shoarma is daar streetfood en vind je op elke hoek van de straat. Meestal lamsvlees en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl'Een Wagyu ( Japans : 和牛, wagyū ) is een van oorsprong Japans runderras , dat bekend is wegens het zeer exclusieve en smaakvolle rundvlees . De prijs van een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVier keer binnen een paar weken at hij de Spicy Big Tray Chicken, soms alleen, soms met vrienden, in het onooglijk Chinees restaurantje Spicy Village , waar ze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk had geen idee hoe het zou worden, kip met het zoete van clementines, het anijsachtige van venkel en ouzo en de scherpe smaak van mosterd. Het was dat het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNet zolang gewacht tot ik weer een slow cooker had. Dit Mexicaanse streetfood stond al lang op mijn tot do lijstje. In Mexico zie je de stalletjes op de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 350 gr kippenvlees 1 lente-ui of stukje prei 1 plakje verse gember 1 el rijstwijn of sherry 1 el sojasaus Salade: 1 kleine komkommer 1/2 krop[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVandaag de burger-op-chic van topkok Frank Huson vam het Amstel Hotel gemaakt, uit de Allerhande. Ingrediënten: 3 el olijfolie 2 sjalotten, gesnipperd 6 takjes[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVanavond een restje Thai soup van gisteren gegeten, dus daarbij moest iets Thais gemaakt worden. Het recept uit het kleine CADAC boekje genomen en beetje[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl'Het maken van de anjovisdressing is een handeling extra, maar is het waard. Vier eetlepels zijn volgens Russell Norman al genoeg. Daar kan je je aan houden,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl