Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 36 recepten
Ingrediënten voor 2 pers: 1 eendenborstfilet 1/2 thelepel geraspte gember of gemberpoeder mespuntje kruidnagelpoeder zout en peper Optioneel voor het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSoms hoef je echt niet naar een restaurant om ontzettend lekker te eten. De Boodschappen deze maand lijkt het beste supermarktmagazine ever! Na de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten 2 teentjes knoflook (geperst) ½ eetlepel chilipoeder 1 theelepel kaneel 1 eetlepel balsamicoazijn 100 ml olijfolie extra vierge 8[...]
Bron: ah.nlKip in ahorn-mosterdmarinade Ingrediënten voor 4 personen 800 gram kipdijlapjes 50 gram mosterd 50 gram ahornsiroop 10 gram balsamicoazijn zout en peper[...]
Bron: carryskitchen.blogspot.comEr moet meer gebarbecued worden! Huh? Nu? In de herfst!? Ja, waarom niet? Het hoeft echt niet altijd zomer te zijn om de barbecue aan te steken. Neem het van[...]
Bron: overkoken.blogspot.nl4 personen Bereidingstijd: Ingrediënten: 90 gram gerookte eendenborstfilet (soms bij AH, anders bij poelier) 1 zakje biologische gemengde salade 4[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlDit gerecht staat als voorgerecht in het blad Delicous, maar is ook als hoofdgerecht bij een lekker diner zeer geschikt. Wij hebben dit bij het kerstmenu[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlVerrassend lekker en het deeg wordt extra kruidig door de rozemarijn. Ingredienten : deeg: 190 gram bloem 95 gram ijskoude roomboter, in blokjes 85 gram[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen 300 g zilvervliesrijst 400 g kipfilet 1 el maizena olijfolie peper beetje ketjap manis 6 à 8 stronken witlof klein blikje maïs 2[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlAls we jarig waren mochten we vroeger uitkiezen wat we wilden eten. Ik herinner me dat ik meestal voor paprika's gevuld met gehakt koos. Mijn zus koos vaak[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIk had weer eens zin in lamsvlees. De recepten die ik tot nu toe had geprobeerd waren zonder meer erg lekker, maar ook bewerkelijk. Maar dit recept staat in[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlBij de groenteman, op de markt en soms in de supermarkt liggen volop verse vijgen. Vanavond krijgen we vrienden te eten. Even een snel borrelhapje maken van[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlKalkoenfilet met pepersaus, een verrukkelijk, traditioneel kerstgerecht. Gebruik filets van ongeveer 500 gram, dan is de gaarheid tijdens het bakken goed te[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlMet de regelmaat van de klok word ik benaderd door merken om samen te werken. Nu ga ik enkel en alleen op die uitnodigingen in, wanneer ik er meer dan 100%[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten Porties: 4 Voor de kip 2 grote kipfilets 140 gram pistachenoten, fijngehakt 55 gr paneermeel 2 eetlepels grove mosterd 2 eetlepels olijfolie[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kilo varkenshaas Verse rozemarijn (ongeveer 25 cm) 4 el olijfolie 8 el droge witte wijn 4 el rode balsamico Vers gemalen zwarte peper[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: 1 varkensfilet van ± 700 gram 2 teentjes knoflook rozemarijn zout, peper 2 eetlepels balsamico azijn, appelstroop Verwarm de oven voor op[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBocconcini di maiale Ingrediënten: 350 g varkensfiletlapjes 50 g rozijnen 50 g lenteui 30 g (taggiasca-)olijven, ontpit rode paprika knoflook rozemarijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 2 bakjes cherrytomaten (a 250 g) 1 teen knoflook 2 el balsamicoazijn 50 g boter 2 biefstukken (op kamertemperatuur) 1 zak oma?s smulfrieten[...]
Bron: ah.nl