Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Omdat sinterklaas maar vooral kerst er weer aankomen is iedereen bezig met mooie feestrecepten. Zo ook ik en dit is een echt feestdagen-recept, want het ziet[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlIk geloof dat ik een nieuwe favoriet heb…! En dat is niet omdat ik dit recept niet al twee jaar met een zekere regelmaat maak, maar omdat mijn AH sinds[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlEr waren tijden dat ik regelmatig met schoonzusje kookte en dat de mannen dan aanschoven en de afwas deden. Omdat we dat al een hele tijd niet meer gedaan[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlHet bramenseizoen is aangebroken. Het is even uitkijken voor de stekelige takken van de struik, maar de opbrengst is geweldig. Heerlijk groot en zoet zijn ze[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet gaat deze week allemaal een beetje moeizaam! De klok is weer een uurtje teruggegaan afgelopen weekend. Dat is 's ochtends wel fijn: een uurtje eerder[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlZoals beloofd in de vorige blog het recept van de heerlijke: Gestoofde kip met sjalotten-kastanjesaus Recept voor 6 personen Benodigdheden: 1 kilo[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlMaïs- of scharrelkip. Sjalotjes. Knoflook. Paddenstoelen. Spekjes. Rozemarijn.Tijm. Heerlijk zondag gerecht. Of met vrienden.
Bron: vrijgevig.blogspot.nlAls ik bij mijn ouders ging eten in een weekend vroeg mijn moeder mij vroeger wel eens wat ik graag wilde eten. Ik heb daar vaak zonder te twijfelen direct[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlWat doe je als je een enorme to do lijst hebt en toch lekker wilt eten? Juist, je zet de slowcooker aan het werk. Dat is precies wat ik vandaag gedaan heb, en[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlEen lekker mals stukje vlees daar zeg ik geen neen tegen. Toen ik het nieuwe magazine van Delhaize in handen kreeg, begon ik dan ook spontaan te watertanden[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDeze biefstuk stond afgelopen zondag op het menu. Heerlijk met geroosterde worteltjes en gepofte aardappels . 2 biefstukken 175 gr sjalotten, gepeld en in[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlHet bramenseizoen is aangebroken. Het is even uitkijken voor de stekelige takken van de struik, maar de opbrengst is geweldig. Heerlijk groot en zoet zijn ze[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlKies kwaliteit Naar mijn idee hoef je niet iedere dag vlees te eten. Ik vind het altijd een uitdaging om een lekker maaltje te koken op basis van groenten.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 5 personen 1 hele ossenhaas van circa 1300 gram, zonder zilvervlies 2 theelepels grof zeezout 60 gram ongezouten boter 4 sjalotjes, gesnipperd 3[...]
Bron: smulweb.nl Marinadetijd ca. 8 uur Ingrediënten voor 4 pers: 4 kalkoenfilets/schnitzels (500 g) 3 artisjokken (uit de diepvries - Turkse winkel) 1 sjalot[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlRunderstoofvlees uit de oven, slow cooked hoofdgerecht voor 6 personen Eigenlijk stoof ik mijn rundvlees al jaren gewoon op een sudderplaatje op het fornuis.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet is toch nog geen winter! De stoofpot van vandaag doet misschien wat winters aan….. en dat met de mooie dagen die voor ons liggen! Maar we glijden zo[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEén van onze favorieten! 2 à 3 enkele kipfilets in reepjes klein blikje tomatenpuree 1/2 kaneelstokje 1 kruidnagel 2 -3 takjes rozemarijn 1 dl rode wijn 1 dl[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl