Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Omdat sinterklaas maar vooral kerst er weer aankomen is iedereen bezig met mooie feestrecepten. Zo ook ik en dit is een echt feestdagen-recept, want het ziet[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlDit recept komt van Lorraine Pascale. Toen ik het voor het eerst zag wou ik het al maken, maar ik had nooit de juiste gelegenheid. Nu met ons 3-gangendinertje[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIk heb voor dit recept zelf een bouillon getrokken. Door een halve kip op te zetten met prei, wortel, venkel, steranijs, foelie, peterselie, zout en[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlHet voorgerecht tijdens mijn stressvrije etentje van afgelopen weekend bestond uit een – o, wat een gemak - anti-pastischotel. Daarop huisgemaakte[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comWat een succesrecept is dit, van Smittenkitchen (met enige aanpassingen van mijn hand). Een bourguignon zonder de boeuf dus vegetarisch! En ik kan je[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlOw mensen, even een momentje.... Bron foto: Savory Simple Er zijn niet vaak receptjes die zó ontzettend lekker zijn, dat je ze het liefst de volgende dag weer[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlIk had pas pasteivormpjes gekocht en ik had zin in kip-kerriebroodjes en bedacht dat ik die ook wel zelf kon halen i.p.v. naar de bakker te gaan. kip-kerrie[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlAls ik bij mijn ouders ging eten in een weekend vroeg mijn moeder mij vroeger wel eens wat ik graag wilde eten. Ik heb daar vaak zonder te twijfelen direct[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlHet is toch nog geen winter! De stoofpot van vandaag doet misschien wat winters aan….. en dat met de mooie dagen die voor ons liggen! Maar we glijden zo[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDeze weliswaar niet erg fotogenieke maar wel erg lekkere, zomerse en tropische lamsstoof is gebaseerd op een idee van Ronald! 4 personen Bereidingstijd: 4 1/2[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlHet was een plantaardige kerst dit jaar! Na de film 'Julie and Julia' leerde ik over de beroemde Franse stoofschotel boeuf bourguignon van Julia Child. Toen ik[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlIs het huis schoonmaken leuk? Op vrijdag starten we meestal met het schoonmaken van ons huis. De kranten berichten deze week over de mening van de Nederlandse[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVoor 2 personen: 2 ongepaneerde varkensschnitzels, 1 sjalotje, 100 gram champignons, 25 gram boter, 1 el bloem, 1 dl droge witte wijn, 1/8 liter slagroom, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDe Grill&Steak afdeling van AH XL heeft Maminha vlees uit Brazilië. Je kan het stoven, braden, in de snelkookpan bereiden of bakken. De Nederlandse naam[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl