Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 77 recepten
Ik ben dol op vlees uit de oven. Vooral het gemak: je schuift vlees de oven in en je hoeft er weinig tot niets meer aan te doen. Het enige nadeel is dat een[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIn de lentefolder van de Plus staan een paar voorjaarsrecepten en dit is er één van. Een beetje bleekjes, maar wel een heel lekker kippetje! En ook nog snel te[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlNa alle wintergerechten, nu weer iets mediterraans! Een recept van Jamie Oliver dat hij leerde aan een paar mensen die niet of nauwelijks kookten en die[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlBij ham denk ik toch altijd meer aan iets voor op je brood, dan voor bij het warm eten. Ja, grote hammen bij een buffet, maar dat past niet helemaal in de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlNa al het kerstgeweld wil je gewoon weer iets simpels eten en dat werd deze kip-kerrie van schoonzus. Afgelopen zomer hebben we dit ook al een keer bij hun op[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDit stoofpotje uit de Allerhande stond gisterenochtend lekker te pruttelen, zodat het in de avond alleen nog maar opgewarmd hoefde te worden. Een stoofpotje[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIn de winter schaatsen we op donderdagavond op de Jaap Edenbaan in Amsterdam. Het liefst eten we dus iets wat snel klaar te maken is en niet al te zwaar valt.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDe nieuwste Delicious heeft als thema Bistronomie. De bistrokeuken vindt zijn oorsprong in Frankrijk en met name in Parijs. Laten wij daar nou binnenkort een[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEen heerlijke maaltijdsalade, geïnspireerd op een recept uit de Allerhande. Die is met shoarmakruiden, maar aangezien ik cajunkruiden lekkerder vind heb ik die[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDelicious Magazine heeft een nieuwe kookboek: Het Vleesboek en als lokkertje stond dit recept op de Facebookpagina. Ik was van plan om ook zelf Vlaamse friet[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDe dag begon gisteren met regen, maar 's-avonds hebben we in de zon van een heerlijk driegangenmenu kunnen genieten. Het hoofdgerecht bestond uit deze[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIn de Boodschappen staan diverse soorten schnitzels en een schnitzel met sesam hebben we nog niet eerder gegeten. Dus stond dit lapje vlees op het menu. Best[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDe nieuwe Delicious staat geheel in het teken van de Italiaanse keuken. En dat is onze favoriete keuken, dus dat komt mooi uit. Om te beginnen deze makkelijke[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlHeel fijn om in Engeland te zijn met al die pubs en dat lekkere bier. Maar dat is natuurlijk niet goed voor de lijn. Gelukkig zijn daar The Hairy Bikers , twee[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlTijdens onze vakantie in Engeland hebben we deze kip gegeten uit het dieet-kookboek van The Hairy Bikers . Ons vakantiehuisje had de luxe van een goede oven,[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlHet WK voetbal in Brazilië is volop aan de gang en 'we' zijn ook weer door naar de volgende ronde. Je kunt niet alleen overal oranje prullaria van hoedjes en[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlOp de perzik en pijnboompitten na, komen alle ingrediënten vandaag uit Baambrugge. De groenten en kruiden uit eigen tuin en het kalfsvlees komt van de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlHet wildseizoen is aangebroken, dus de recepten met wild vliegen je om de oren. In de Hallo Jumbo las ik dit recept met eend. De eend heb ik wel bij de poelier[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEen lekker winterse stamppot die in een half uurtje op tafel staat. Het recept komt uit de Hallo Jumbo, die het weer in samenwerking met 24Kitchen heeft[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl