Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 54 recepten
Varkensfilet met mosterdsaus - Lonza alla senape De oudtestamentische spijswet ' Gij moogt geen bokje koken in de melk zijner moeder' had me er tot nu toe van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAls variatietip kun je ook heel goed kipfilet gebruiken in plaats van varkenshaas. Ingredienten ; 2 varkenshaasjes van 250 gram kastanjechampignons bakje[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIk zag deze pie in het boek van Bourke Street Bakery en ik twijfelde wel, want wij zijn niet dol op aubergine, maar toch leek hij mij erg lekker. Ik heb het er[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlKip Palava Kip met pindasaus en spinazie. Een van de eerste wereld gerechten waarvan ik zeker wist dat het lekkerder zou worden wanneer ik het zelf zou maken.[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nl"Kai Phad Med Ma Muang" Ik heb de hoeveelheid van de sauzen er niet bijgezet want het is moeilijk om te meten. Lekker of niet, het hangt echt van je smaak af.[...]
Bron: makkelijk-thais-eten.blogspot.nlGisteren toch maar een pie gemaakt. Heerlijk! 3 kipfilets, gepocheerd in kippenbouillon 250 ml kookvocht 75 gram boter 2 preien, schoongemaakt en in ringen[...]
Bron: lizzyshoekje.blogspot.nlDeeg 500 g bloem 9 g zout 200 ml lauw water 10 g gedroogde gist 10 g suiker 100 g boter olijfolie Soezenbeslag 50 ml melk 50 ml water 50 g boter 50 g bloem 1[...]
Bron: lizzyshoekje.blogspot.nlAl lijkt een gehaktbal zo eenvoudig, toch valt het niet vaak mee om een perfecte bal te maken. Maar met dit recept lukt het altijd. Wat wel grappig is dat we[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlBenodigdheden: 750 gr. gemengd gehakt 1 witte boterham (zonder korsten) geweekt in een beetje melk 1 grote ui 1 ei (losgeklopt) 1 zakje Bretonse gehaktkruiden[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlDe peterselie is hard aan het groeien in de tuin. Er is weer genoeg verse voorraad. Het verse groen is gelijk verwerkt in dit gerecht. De ui en de erbij[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlNa al het kerstgeweld wil je gewoon weer iets simpels eten en dat werd deze kip-kerrie van schoonzus. Afgelopen zomer hebben we dit ook al een keer bij hun op[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDe nieuwste Delicious heeft als thema Bistronomie. De bistrokeuken vindt zijn oorsprong in Frankrijk en met name in Parijs. Laten wij daar nou binnenkort een[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlGoodevening! Gisteravond heb ik samen met Bas echt vet lekker gegeten. Wij vonden Pinksteren een reden voor een feestmaal en naar mijn mening is het ultieme[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlhet wordt weer een beetje voorjaar, dus een lekker fris gerecht! 350 gram gehakt, peper, 2 tl mosterd, 1 el melk, 3 el cornflakes of chips, 25 gram boter, 1/2[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten Porties : 2 200 gr pannenkoekenmeel 400 ml melk 1 ei 10 plakjes ontbijtspek boter Bereidingswijze Voorbereiding: 5 min › Bereiding: 10[...]
Bron: allrecipes.nlDe Aziatische keuken is mij met de paplepel ingegoten, ben geboren in Maleisië en opgegroeid met heerlijk eten. Een favoriet gerecht is kip curry. Hieronder[...]
Bron: sufoodnotes.blogspot.nl