Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Het gebeurt niet vaak, maar Meneer kwam met een recept aan. Dít moesten we echt eens maken! Toen hij na een week vroeg waar het toch bleef, besloot ik het voor[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOk, de feestdagen liggen alweer veer achter ons, maar dat is geen enkele reden om jezelf niet te trakteren op dit heerlijke gerecht. En misschien is het ook[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlvoor 2 personen 2 kipfiletjes 1 borrelglaasje rode port 1 el aardbeienjam ½ el bouillonpoeder Bereidingswijze De kip bestrooien met zout en peper en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 ongepaneerde varkensschnitzels (150 g per stuk) of varkensoesters peper en zout, versgemalen 4 plakken Parmaham, niet te dun gesneden 8[...]
Bron: smulweb.nlJe bent pro of je bent contra. Eenden- en/of ganzenlever laat niemand onverschillig. Maar da's een discussie die ik hier niet wil voeren. Ik vind het lekker en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen snel & bijzonder borrelhapje Dit borrelhapje (of onderdeel van een buffet) is zó gemaakt en smaakt heerlijk! Je kunt ook variëren door een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDeze biefstuk stond afgelopen zondag op het menu. Heerlijk met geroosterde worteltjes en gepofte aardappels . 2 biefstukken 175 gr sjalotten, gepeld en in[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEen Label Rouge kip werd gisteren nadat deze ingesmeerd was met een kruidenmengsel gebraden in de oven met veel gele paprika's en knoflook (Lautrec, prachtige[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIn de streekbox zat deze week rode kool en stoofvlees, dus een recept was snel bedacht. Ik vindt dit heerlijk alleen eten we het bijna nooit, omdat ik het[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlZoals heel Nederland was ik ook met de kerstdagen naar zowel mijn schoonouders als mijn eigen ouders. Mijn vriend en ik hadden aangeboden te koken op 2de[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlIk kreeg van de week eters en ik wou iets traditioneels maken maar ook een beetje vernieuwend zijn. Nu had ik een paar weken eerder een paar schattige[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlIngrediënten 1 kogelbiefstuk (op kamertemperatuur) 25 g boter 1 doosje magnetronfrites naturel (diepvries, 125 g) 1 sjalot (gesnipperd) 75 ml rode port[...]
Bron: ah.nlVlees laat zich niet zo makkelijk fotograferen, maar geloof mij: het was echt heel lekker. Een rollade is al gauw te groot voor 2 personen, dus we hebben de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 1 Chorizoworst 3 dl Rode port 1 Laurierblad Bereidingswijze Bereiding: 20 min › Klaar in: 20 min Verwijder het vel van de[...]
Bron: allrecipes.nl