Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 93 recepten
voor 5 personen 1 hele ossenhaas van circa 1300 gram, zonder zilvervlies 2 theelepels grof zeezout 60 gram ongezouten boter 4 sjalotjes, gesnipperd 3[...]
Bron: smulweb.nlDe Caribbean....zucht... In het voorjaar waren mijn lief en ik op Curaçao. Wat een heerlijk eiland. Prachtig weer (ik heb het hier in Nederland standaard[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlGehaktballetjes. Altijd fijn om op voorraad te hebben. Koud of warm, ochtend, middag of avond...een gehaktbal smaakt altijd. Makkelijke meeneemsnack en welkom[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlRoerbakschotel Ossenhaas met Champignons en Basilicum Dit gerecht kwam ik tegen op internet en het zag er zo lekker uit Dus meegenomen en hier op het bloggie[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIngrediënten voor 4 pers. 500 g. speklappen, zonder zwoerd 2 fijngesneden sjalotten sap van 1 citroen 1 fijngesneden teentje knoflook versgemalen peper en zout[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKipfilet Agnès Sorel De Fransen zijn een eigenzinnig en chauvinistisch volk, dat weten we. En kom ze niet aan hun tradities en 'verworven rechten', want dan[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: Tamme eendenborst(en) Chinees 5-kruidenpoeder 100 ml ketjap manis 3 el sojasaus 3 el honing Voor het krokante mengsel: 5 el cashewnootjes 1 rawit[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNeen, geen kreeft, kaviaar of kwartel op deze 1e dag van het jaar ten huize Hap & Tap, maar een lekker konijntje met bruin bier. Mijn vader is er 91 en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen traktatie voor een goede vriendin. Zij is vandaag jarig en ik wilde graag een persoonlijk cadeautje geven. Niet zomaar een bloemetje of een flesje wijn. Al[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comgegeten 22 september. zie hier voor het recept . Ja, wij vinden dit erg lekker! en het smaakt toch iedere keer weer een beetje anders, andere kruidenkaas[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comAls je thuis je Kerstmenu bedenkt maar het dan elders moet klaarmaken loop je soms tegen onverwachte problemen aan. Een mooi groot stuk kalkoenfilet, in België[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.begegeten 25 november Erg lekker, rollade gebakken, paar gesnipperde sjalotjes erbij. 200 gram gedroogde appeltjes laten weken en 10 minuten koken in 2 dl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 200 gram lamsgehakt, 200 gram rundergehakt, 2 sjalotjes, geraspt, 2 tenen knoflook, 1 tl. kaneelpoeder, 2 tl. koriander, halve tl.[...]
Bron: smulweb.nl Marinadetijd ca. 8 uur Ingrediënten voor 4 pers: 4 kalkoenfilets/schnitzels (500 g) 3 artisjokken (uit de diepvries - Turkse winkel) 1 sjalot[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet is toch nog geen winter! De stoofpot van vandaag doet misschien wat winters aan….. en dat met de mooie dagen die voor ons liggen! Maar we glijden zo[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVlam in de pan! Voor het eerst in mijn leven kreeg ik een flinke steekvlam toen ik aan het koken was. Dat was schrikken! En ik weet eigenlijk nog steeds niet[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlScaloppine di maiale all'arancia Dit is weer zo'n simpel Italiaans gerecht, gemakkelijk en snel te maken en heel apart en lekker door de sinaasappel.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept van lamskoteletjes met bonensalade is heerlijk! Vooral de bonensalade is in dit recept de ster van de show. Voor de bonensalade worden sperziebonen[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlEen lekker mals stukje vlees daar zeg ik geen neen tegen. Toen ik het nieuwe magazine van Delhaize in handen kreeg, begon ik dan ook spontaan te watertanden[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet bramenseizoen is aangebroken. Het is even uitkijken voor de stekelige takken van de struik, maar de opbrengst is geweldig. Heerlijk groot en zoet zijn ze[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl