Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ingrediënten: ½ kg gehaktballetjes* (shortcut: een zak Ikea balletjes) ½ kg zoete aardappelen (bataat) 1 kg tomaten of een groot blik tomaten en een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe Libanese keuken geldt als de meest verfijnde van de Arabische wereld. Shoarma is daar streetfood en vind je op elke hoek van de straat. Meestal lamsvlees en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlTijdens onze vakantie aten we in een Midden-Oosters restaurant. Nu dacht ik altijd dat Midden-Oosterse gerechten leken op de Mediterrane keuken. Maar het[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlKeftédes, het is echt niet de eerste keer dat ik deze gehaktballetjes op tafel tover. Een eerste maal heb ik ze gemaakt als onderdeel van de aperitiefhapjes[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beDit is het eerste recept dat ik in mijn tajine maakte en daarna zouden er nog velen volgen. Het makkelijkste van een tajine is, dat je alles erin doet, het[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlZoals heel Nederland was ik ook met de kerstdagen naar zowel mijn schoonouders als mijn eigen ouders. Mijn vriend en ik hadden aangeboden te koken op 2de[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlLamsshoarma is een favoriet bij ons thuis, de kruiden die je er automatisch bijkrijgt bij de slagers daarentegen niet. Ik proef vaak veel kaneel, kerrie of[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlDeze zondagse maaltijd van kip en kreeft, Pollastre amb llagosta, is een klassieker uit de omgeving van Gerona. De combinatie vlees en vis ´mar y[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze zondagse maaltijd van kip en kreeft, Pollastre amb llagosta, is een klassieker uit de omgeving van Gerona. De combinatie vlees en vis ´mar y[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLekkere gekruide kip op de BBQ Gisteren hebben we kip op de BBQ geroosterd en met allerlei groenten in een kleine tortilla opgerold. Dat was zo[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlMet gehaktballen kan je alle kanten op. De oerklassieker bij mij thuis was Duits, met brood geweekt in melk, een ei, zout, nootmuskaat, peterselie en[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlWe eten niet vaak vlees, als we het eten is het scharrel maar liever nog biologisch. We lusten het wel maar het komt er gewoon vaak niet van, er zijn zoveel[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl