Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 62 recepten
Lamsbout uit de Oven Zo...nu eindelijk eens een lamsvlees gerecht Wij houden niet van lamsvlees... Ik heb enige keren lamsvlees bereid...maar het is nooit een[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlLomo saltado uit Peru Moestuin. Alle hedendaagse kookboeken gaan uit van de seizoenen en zelfs van de eigen moestuin. Zonder moestuin lijk je bijna niet meer[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGisteren aan het einde van de middag was er niet zoveel tijd om te koken, dus heb ik al eerder op de dag deze curry uit de Delicious van februari gemaakt.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlHet WK voetbal in Brazilië is volop aan de gang en 'we' zijn ook weer door naar de volgende ronde. Je kunt niet alleen overal oranje prullaria van hoedjes en[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDe Griekse keuken lijkt op het eerste gezicht op een grote berg vlees met uien en veel knoflooksaus. Toch kun je als vegetariër nog wel eens je hart ophalen.[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlHet was een plantaardige kerst dit jaar! Na de film 'Julie and Julia' leerde ik over de beroemde Franse stoofschotel boeuf bourguignon van Julia Child. Toen ik[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlEindelijk een echt zomerse dag! Het doet me terugdenken aan gerechten die je tijdens zonovergoten vakanties eet. Dit recept van kip in tomatensaus met olijven[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlTijdens onze vakantie aten we in een Midden-Oosters restaurant. Nu dacht ik altijd dat Midden-Oosterse gerechten leken op de Mediterrane keuken. Maar het[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDit recept heb ik uit de NRC van gisteren. Een tropische verrassing in Hollandse kaas is keshi yena uit Curaçao. Oorspronkelijk was keshi yena –[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlCoq au vin, met rode wijn, is een Franse klassieker. Deze Coq au Riesling is een lichtere versie van Nigel Slater. Komt uit zijn boek Real Food. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties: 8 1 eetlepel olie 1,5 kg rundvlees in blokjes 2 grote uien, versnipperd 4 mooie wortelen, in plakjes 2 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 2 rode paprika's 1 ui 2 tenen knoflook 1 gedroogde chilipeper (chille) 3 eetlepels olijfolie 1 blik gepelde tomaten (400 g) 1 dl droge witte[...]
Bron: ah.nlvoor 6 personen 1 hele ossenhaas á ca. 1200-1400 gram zonder zilvervlies 200 ml zure room 3 eetlepels Dijon mostrerd 2 eetlepels mierikswortel 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram kipfilet, 1 rood Spaans pepertje of 1 el chilisaus, 2 el sojasaus, 1 el oestersaus, 1 el azijn, 2 tl bruine basterdsuiker, 1 of 2[...]
Bron: smulweb.nlDeze burgers zien er een beetje sloppy uit op de foto, ze waren dan ook wat los van samenstelling, maar wel erg lekker van smaak. Recept uit Samen koken van[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 2 schaaltjes Boeuf Bourguignon (à 275 g) 2 zakken minikrieltjes (à 450 g) 2 pakken rode kool met appel (diepvries à 450[...]
Bron: smulweb.nlIk heb weer een nieuwe oogst pastinaken uit de moestuin van mijn vader gekregen. Dus na de pastinaaksoep (heerlijk), hartige taart met pastinaak (ook erg[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlVarkensschnitzel met pikant-zurige saus Heel wat anders dan ein Schnitzel mit Pommes Ingrediënten : 4 lapjes varkenslende of schnitzels à 150 gr 1 lente-ui[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlRunderstoofvlees uit de oven, slow cooked hoofdgerecht voor 6 personen Eigenlijk stoof ik mijn rundvlees al jaren gewoon op een sudderplaatje op het fornuis.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen lamsrack is een stuk vlees van de rug van een lam, waar de rib-been botjes er nog ingelaten zijn. Een lamsrack wordt in één stuk gebraden, daarna worden de[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nl