Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 135 recepten
Schnitzeltjes met gebakken uien. Jonge kapucijners van Hak. Aardappels uit de oven (eerst even voorgekookt) met olijfolie, rozemarijn, tijm, knoflook en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 5 personen +/- 1,5 koffiekopje rijst (300 gram) (of aardappeltjes voor vijf personen) 1 kg scharrel- of biologische kip (4 filets) 350 gram crème[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo varkenshaas Verse rozemarijn (ongeveer 25 cm) 4 el olijfolie 8 el droge witte wijn 4 el rode balsamico Vers gemalen zwarte peper[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 1 hele ossenhaas van circa 1300 gram, zonder zilvervlies 2 theelepels grof zeezout 60 gram ongezouten boter 4 sjalotjes, gesnipperd 3[...]
Bron: smulweb.nlgegeten op 31 maart 6-8 braadsticks, 2 el olijfolie, ½ citroen in dunne plakjes, 4-6 takjes tijm Verhit de olie in een braadpan. Bak de braadsticks[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com4 rode uien (in vieren of in achten al ze groot zijn), 2 el bruine basterdsuiker, 1/2 tl rode chilivlokken, zeezout, zwarte peper, 2 el olijfolie, 2 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIk heb bij Duikelman in de Ferdinandbolstraat een grandioos gietijzeren ovenschaaltje gekocht. 25 euro. Echt een toppertje voor aardappels uit de oven[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet leuke van (kleine) boeren campinkjes, is dat ze er vaak ook boerderijproducten verkopen, zoals bijvoorbeeld heerlijke (geiten)kaasjes, wijn en lekkere[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 4 kipfilets 1 doos champignons olijfolie 2/3 kop groente bouillon een paar takjes (verse) rozemarijn 400 gram gemengde groenten b.v. paprika[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 500 g rundergehakt - 1 grote ui - 2 teentjes knoflook - 1/2 theel. zout - 1 eetl. abrikozenjam - handjevol rozijnen - 1 eetl. azijn of[...]
Bron: smulweb.nlVarkensschnitzel met pikant-zurige saus Heel wat anders dan ein Schnitzel mit Pommes Ingrediënten : 4 lapjes varkenslende of schnitzels à 150 gr 1 lente-ui[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet is toch nog geen winter! De stoofpot van vandaag doet misschien wat winters aan….. en dat met de mooie dagen die voor ons liggen! Maar we glijden zo[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBeetje cru misschien om dit met pasen te plaatsen, aangezien de lammetjes in de wei toch bij deze feestdagen horen. Maar dit recept heb ik al een tijdje[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlIngrediënten 1 ei 1 teen knoflook 148 g zongedroogde tomaten (pot à 295 g) 500 g rundergehakt 2 el paneermeel 2 tl gedroogde Italiaanse kruiden 3 el[...]
Bron: ah.nlEen lekker mals stukje vlees daar zeg ik geen neen tegen. Toen ik het nieuwe magazine van Delhaize in handen kreeg, begon ik dan ook spontaan te watertanden[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet is weldra Pasen, tijd voor de traditionele lamsbout. Samen met deze lekkere patatjes en het mooie groentemandje zal dit gerecht op zijn paasbest staan op[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten Porties: 2 330 gr varkensvlees, in blokjes 1 zoete aardappel, geschild en in stukken gesneden 1 courgette, in schijfjes 1 gele paprika,[...]
Bron: allrecipes.nl