Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Ingrediënten voor 2 pers: 1 eendenborstfilet 1/2 thelepel geraspte gember of gemberpoeder mespuntje kruidnagelpoeder zout en peper Optioneel voor het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl4 rode uien (in vieren of in achten al ze groot zijn), 2 el bruine basterdsuiker, 1/2 tl rode chilivlokken, zeezout, zwarte peper, 2 el olijfolie, 2 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten Porties: 4 4 lamsbouten 2 eetlepels olijfolie 2 stengels bleekselderij, in stukjes gesneden 1 ui, in stukjes gesneden 1 wortel, in plakjes 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties: 2 150 gram pasta 300 gr gehakt 1 ei gehaktkruiden paneermeel 2 eetlepels olie 2 eetlepels donkerbruine basterdsuiker 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlTot het moment dat je besluit "dit recept sla ik op want misschien ga ik het wel maken..." heb je af en toe rare wegen bewandeld op het internet. Ik weet[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDit zijn de allerbeste spareribs die ik ooit heb gegeten. Tijdens de studententijd ben ik volledig afgehaakt op spareribs. Het was een tijd van goedkoop en vet[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEen stoofschotel in de zomer. Niet iedereen denkt eraan stoofvlees te maken voor een maaltijd tijdens een zomerse dag, maar het kan. De zomer geeft juist weer[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comBij ham denk ik toch altijd meer aan iets voor op je brood, dan voor bij het warm eten. Ja, grote hammen bij een buffet, maar dat past niet helemaal in de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten 500 g magere runderlapjes 8 dl kokosmelk 2 laurierblaadjes 1 kaneelstokje 1 portie Matsaman-currypasta (recept op ah.nl/recepten) 50 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g doorregen runderlappen 2 teentjes knoflook 1 limoen 2 eetlepels olie 2 eetlepels rode currypasta (pot a 225 g) ½ blik kokosmelk[...]
Bron: ah.nlIn de koelkast had ik nog een mooi stuk varkenshaas liggen. Die zou ik morgen gaan bereiden, bedacht ik me gisteravond in bed. Maar hoe? Ik had in de kast ook[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nlLaatst hadden we shoarma met pitabroodjes gegeten. Er was nog wat van over, en dat heb ik gebruikt als vulling voor bapao's (gestoomde broodjes). Dit recept[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nlHet Foodblog Event van deze maand wordt ingevuld door Joy of Food met als thema ‘vakantiegerechten’. Tja, dat moet in huize Marsepein haast wel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWat is internet toch mooi. Dit recept sprong vrij rap van een Texaans blog naar allerlei andere foodblogs, waaronder een Australisch blog waar ik het oppikte.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl