Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 37 recepten
Het is toch nog geen winter! De stoofpot van vandaag doet misschien wat winters aan….. en dat met de mooie dagen die voor ons liggen! Maar we glijden zo[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDit stoofpotje uit de Allerhande stond gisterenochtend lekker te pruttelen, zodat het in de avond alleen nog maar opgewarmd hoefde te worden. Een stoofpotje[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlGisteren toch maar een pie gemaakt. Heerlijk! 3 kipfilets, gepocheerd in kippenbouillon 250 ml kookvocht 75 gram boter 2 preien, schoongemaakt en in ringen[...]
Bron: lizzyshoekje.blogspot.nlAls ik bij mijn ouders ging eten in een weekend vroeg mijn moeder mij vroeger wel eens wat ik graag wilde eten. Ik heb daar vaak zonder te twijfelen direct[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 600 g riblappen (in stukken van 2 x 2 cm) 1 à 2 el bloem 2 à 3 tenen knoflook 1 bosje Italiaanse kruiden 4 el olijfolie 1 grote[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlKip in rode wijn is wel bekend maar in witte wijn zie je niet zo vaak. Het leek me wel een beetje voorjaarsrecept dus helemaal voor deze tijd. En ook[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlDe Boodschappen heeft deze maand Italië als thema! Aangezien dat onze favoriete keuken is, wordt het de komende tijd veel Italiaanse koken. Om te beginnen deze[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDit recept van kipfilet in romige witte wijnsaus komt uit een hele oude Allerhande. Ik maakte het vroeger vaak klaar bij feestelijke etentjes, zoals het[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlBenodigdheden: 500 gr. rundvlees 2 grote uien 1 bakje champignons 1 grote winterwortel 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels witte tarwebloem 1 kl. blikje[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlAlbondigas (Gehaktballetjes in Tomatensaus) De oerhollandse gehaktbal in een iets ander jasje. Lekker met pasta, maar op een broodje of als borrelhapje of[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIs het huis schoonmaken leuk? Op vrijdag starten we meestal met het schoonmaken van ons huis. De kranten berichten deze week over de mening van de Nederlandse[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlLand van de uitbundige zon, klepperende castagnetten, melancholieke fado’s en vurig temperament. Van hoogvlaktes en bergketens. De Taag en de Duero. Van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 4 ongepaneerde varkensschnitzels (150 g per stuk) of varkensoesters peper en zout, versgemalen 4 plakken Parmaham, niet te dun gesneden 8[...]
Bron: smulweb.nl1 halve kipfilet per persoon 2 gekneusde teentjes knoflook olijfolie en boter voor bakken gesmolten boter voor ovenschaal patentbloem goed op smaak gebracht[...]
Bron: smulweb.nlVoor 2 personen: 2 ongepaneerde varkensschnitzels, 1 sjalotje, 100 gram champignons, 25 gram boter, 1 el bloem, 1 dl droge witte wijn, 1/8 liter slagroom, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLiefde gaat door de maag. Dat komt goed uit, want ik heb hier een behoorlijk goed receptje voor de geliefde huisgenoot! Het is lekker, het is vlees, het wordt[...]
Bron: overkoken.blogspot.nl