Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Runderstoofvlees uit de oven, slow cooked hoofdgerecht voor 6 personen Eigenlijk stoof ik mijn rundvlees al jaren gewoon op een sudderplaatje op het fornuis.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen gerechtje a la mama. Dit is een receptje uit moeders keuken dat ik eindelijk zelf eens heb geprobeerd! Dat was ik al een tijdje van plan, en nu ik toch bij[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlDe Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlGrieks gestoofd rundvlees Heus, ik heb me ertegen verzet. Het aller- allerlaatste wat ik kocht was een Benriner mandoline, daar was nog net een klein plekje[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIngrediënten 1 kip (ca. 1.2 kg) 2 uien 1 teen knoflook 250 g chorizo (plakjes) 100 g ontbijtspek (plakjes) 2 el olijfolie 2 liter kraanwater 4[...]
Bron: ah.nlGisteravond maakte ik een snelle gehakthachee met zilvervliesrijst. Het smaakte heerlijk ondanks dat ik verschillende aanpassingen deed aan het standaard[...]
Bron: amandakookt.blogspot.comTypisch Portugees gerecht bereid, alleen dan op Nederlandse wijze gezien de echte manier me niet zo fijn leek. Nou ja, ik heb wel een complete kip[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIk hou van delen. Ik hou van eten waarbij je kunt snoepen uit verschillende bakjes en veel dingen kunt proeven. En vooral wanneer er veel mensen komen eten[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlBenodigdheden: 500 gr. rundvlees 2 grote uien 1 bakje champignons 1 grote winterwortel 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels witte tarwebloem 1 kl. blikje[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlHet is half twee 's nachts, een mooie tijd om een receptje te tikken! Ja, waar een rustige nachtdienst al wel niet goed voor is. Althans, een rustig begin. Ik[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlEen stoofschotel in de zomer. Niet iedereen denkt eraan stoofvlees te maken voor een maaltijd tijdens een zomerse dag, maar het kan. De zomer geeft juist weer[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comDe Caribbean....zucht... In het voorjaar waren mijn lief en ik op Curaçao. Wat een heerlijk eiland. Prachtig weer (ik heb het hier in Nederland standaard[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlRunderstoof met pruimen Op momenten dat ik mij moe en uitgeblust voel, ga ik graag in de keuken aan de slag! En dan niet om schoon te maken, maar wel om een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlKip met gestoofde paprika's en rauwe ham Het was alweer even geleden dat ik het recept van Baskische kip maakte. Ineens kwam het in mijn gedachten en na wat[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl