Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
1 ui, 4 speklapjes, 2 el ketjap, ½ tl djahe, 1 tl ketoembar, 1 tl koenjit, ½ knoflookpoeder, 3 el sweet chilisaus, 450 gram Oosterse roerbakgroenten[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 4 speklappen, 2 knoflookteentjes, 3 eetl olijfolie, 1 eetl grove mosterd, peper & zout, 4 satéprikkers Hulpmiddelen BBQ sateprikkers[...]
Bron: smulweb.nlHeerlijke kleverige speklappen... Een recept uit Boodschappen. Gebruik hiervoor de tabasco van tip36 , deze bevat per theelepel maar 35 mg natrium![...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlSpeklapjes moet je natuurlijk niet iedere dag eten, want ze bevatten veel vet. Maar af en toe een klein stukje, dat moet voor de meeste mensen geen probleem[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngrediënten voor 4 pers. 500 g. speklappen, zonder zwoerd 2 fijngesneden sjalotten sap van 1 citroen 1 fijngesneden teentje knoflook versgemalen peper en zout[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPas zei iemand tegen mij dat ik vaak spekjes gebruik. Dat klopt ook wel, het is een lekker pittige smaak en spekjes zijn redelijk lang houdbaar in de koelkast.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlJaren geleden kocht ik in Tsjechie een gehaktmolen waarmee ik wilde plannen had. Ik zou voortaan alleen nog maar mijn eigen gehakt draaien en ik zou[...]
Bron: duizenden1dag.blogspot.nlBlije beesten en betaalbaar vlees Het kon na het succes van koopeenkoe.nl niet uitblijven: koopeenvarken.nl. Door middel van online crowdbutching koop je een[...]
Bron: carryskitchen.blogspot.comIngrediënten 350 g speklapjes (gekruid) 2 eetlepels olijfolie 1 pak tuinerwten (diepvries, 450 g, Biologisch) 1 pak tuinbonen (fijn (diepvries, 300 g))[...]
Bron: ah.nlHeerlijke kleverige speklappen... Om je vingers bij af te likken! Ingrediënten: 1 klein blikje tomatenpuree 2 el honing 1 el geraspte gemberwortel 2 el[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlSpeklapjes moet je natuurlijk niet iedere dag eten, want ze bevatten veel vet. Maar af en toe een klein stukje, dat moet voor de meeste mensen geen probleem[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDit gerecht is ontstaan tijdens het opmaken van een paar restjes uit de koelkast. Hoewel de combinatie van creme fraiche en ketjap in eerste instantie niet[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIedereen schijnt heerlijke speklapjes te kunnen bakken. De een op hoog vuur, de ander juist op laag vuur, maar het lukte mij maar niet ze zo te krijgen dat ze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGekruid vlees uit de supermarkt of van de slager is eigenlijk allemaal met slechte e-nummers. Schnitzels, satéburgers, kant en klare gehaktballen etc. hoef je[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlvoor 4 personen * 4 speklapjes (echte vleeseters nemen er meer:). * marinade van: - 4 eetl ketjap manis, 1 eetl honing, 2 eetl olie, 1 gesnipperd rood[...]
Bron: smulweb.nl