Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 857 recepten
Kalkoenfilet met fijne groentjes, roomsaus en "pommes fondantes", Kalkoenfilet roken & broodje met spread van verse erwten en gerookte kalkoen, Kalkoenfilet op Normandische wijze / Escalopes de dinde à la normande, Kalkoenfilet met paprika, Kalkoenfilet met tomatencouscous, Kalkoenfilet met cranberrysaus
Lekker voor doordeweeks, want het is weinig werk, snel klaar maar toch erg lekker. Dit recept komt uit de foodies en verder is het zo simpel dat ik er geen[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlRollade is niet iets wat ik wekelijks op tafel zet omdat het vaak toch wat meer tijd kost om het te bereiden. Daar staat dan wel tegenover dat je haar helemaal[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlEen lekker mals stukje vlees daar zeg ik geen neen tegen. Toen ik het nieuwe magazine van Delhaize in handen kreeg, begon ik dan ook spontaan te watertanden[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beLamskoteletjes met salie en citroen, lekker alternatief voor het bekende peterselie-knoflookmengsel. Ingrediënten : Lamskoteletjes 1 grote citroen olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 2 sneetjes witbrood 1 citroen 3 eieren 15 g platte peterselie 500 g ricotta (verse kaas) 1 kalkoen (ca. 2.5 kg, op kamertemperatuur) 100 g[...]
Bron: ah.nlOnlangs bestelde ik in de aanbieding bij mijn slager een eendenborstfilet. Ik maakte er bloemkoopuree bij en het was echt waanzinnig lekker. Hoewel ik het niet[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHet is toch nog geen winter! De stoofpot van vandaag doet misschien wat winters aan….. en dat met de mooie dagen die voor ons liggen! Maar we glijden zo[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten 125 g pistachenoten 6 sneetjes oud witbrood 2 bakjes zongedroogde tomatentapenade (a 100 g) 2 grote stukken varkensfricandeau (a 500 g) zout[...]
Bron: ah.nlRunderstoofvlees uit de oven, slow cooked hoofdgerecht voor 6 personen Eigenlijk stoof ik mijn rundvlees al jaren gewoon op een sudderplaatje op het fornuis.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten Porties: 4 400 gr dunne runderreepjes 300 gr champignons 250 gr peultjes 250 gr sperziebonen, gedopt 250 gr aspergepunten 50 ml sojasaus 50[...]
Bron: allrecipes.nl Marinadetijd ca. 8 uur Ingrediënten voor 4 pers: 4 kalkoenfilets/schnitzels (500 g) 3 artisjokken (uit de diepvries - Turkse winkel) 1 sjalot[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl