recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder dragon sukade

Gevonden 15 recepten

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Pho van rundvlees

Het lijkt zoveel werk voor een soepje, dat in Vietnam als ontbijt gegeten wordt. Maar het valt reuze mee en het is een heerlijke soep. Terecht wereldberoemd.[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl

Kalkoen met zoete aardappelen en couscous

Ingrediënten: ca.1 kilo kalkoen- of kipdrumsticks Marinade: 2 ingelegde citroenen (Turkse winkel) sap van 1/2 citroen 2 knoflooktenen, uit de knijper of vijzel[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Kalfslever met salie

Fegato alla salvia Ingrediënten : 1 dunne plak kalfslever p.p. verse salieblaadjes 1 teen knoflook bloem drupje citroensap peper en zout Bereiding: Bak de[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
(kangoeroe)biefstuk in specerijenkorstje

Ik had nog kangoeroevlees in de diepvries, uit het Lidl diepvrieskerstassortiment. Dit recept kan je natuurlijk ook met elk andere biefstuk of filet maken.[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Libanese gehaktballetjes met zoete aardappel in[...]

Ingrediënten: ½ kg gehaktballetjes* (shortcut: een zak Ikea balletjes) ½ kg zoete aardappelen (bataat) 1 kg tomaten of een groot blik tomaten en een[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Kip van Ottolenghi met za'atar, sumac en citroen

Ingrediënten: 2 kippenpoten of 4 kippendijen 2 volle eetlepels za'atar* 1 volle eetlepel sumac 1.5 tl piment (all spice) 1 tl kaneel 2 rode uien, fijngesneden[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Libanese shoarma van rundvlees

De Libanese keuken geldt als de meest verfijnde van de Arabische wereld. Shoarma is daar streetfood en vind je op elke hoek van de straat. Meestal lamsvlees en[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Catalaanse kip met garnalen

Deze zondagse maaltijd van kip en kreeft, Pollastre amb llagosta, is een klassieker uit de omgeving van Gerona. De combinatie vlees en vis ´mar y[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Karbonade met Mexicaanse pipiansaus uit Brooklyn

Pipian saus De pipian saus, van het woord pepitas (zonnebloemzaadjes) is niet alleen lekker met varkenskarbonades, maar ook met kip en enchiladas.[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Catalaanse kip met garnalen

Deze zondagse maaltijd van kip en kreeft, Pollastre amb llagosta, is een klassieker uit de omgeving van Gerona. De combinatie vlees en vis ´mar y[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Kip eten zonder ziek te worden en hoe je[...]

Kip Kerrie uit Sri Lanka Van Sin, onze gids in Sri Lanka, leerde ik dat als je kip in stukken snijd en goed insmeert met kurkuma - andere namen zijn[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Sudderlapjes

Afgelopen weekend schreef Marjoleine de Vos in de NRC dat Franse dames haar vroegen: Et vous? 'Wat hebt u in Nederland nu voor een typerend gerecht?' Daar[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Runderlappen in de slowcooker

Grieks gestoofd rundvlees Heus, ik heb me ertegen verzet. Het aller- allerlaatste wat ik kocht was een Benriner mandoline, daar was nog net een klein plekje[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy