Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Het is toch nog geen winter! De stoofpot van vandaag doet misschien wat winters aan….. en dat met de mooie dagen die voor ons liggen! Maar we glijden zo[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten 1 pak meergranenrijst (325 g) 1 schaaltje hamlappen (ca.500 g) 1 eetlepel vleeskruiden zonder zout (strooibusje a 50 g) zout 4 eetlepels[...]
Bron: ah.nlKip met gestoofde paprika's en rauwe ham Het was alweer even geleden dat ik het recept van Baskische kip maakte. Ineens kwam het in mijn gedachten en na wat[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlStoofvlees met sperziebonen Wat heb je nodig: 250 gram stoofvlees (voor mij was het kalfsragoutvlees deze keer) 200 ml rode wijn ui gehalveerd stengel[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIk vind het een grappig gegeven hoe je met Zeeuws lamsvlees, uien uit de moestuin en lokale scharreleitjes iets zo exotisch als deze Ethiopische lamsstoofpot[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlWeer zo'n lekker recept de Hairy Bikers: Chicken Provencal. Een slank recept, maar boordevol smaak. Serveer met witte rijst en een salade en je waant je in[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlKip uit de römertopf met pittige pinda marinade Het is nu officieel herfst! Die begon eigenlijk al begin september… Dus begon het herfstgevoel bij mij al[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten 2 geroosterde paprika's (pot a 465 g) 50 g chorizoworst (stukje) 3 eetlepels fijngehakte peterselie (vers of diepvries) 2 varkenshaasjes 12[...]
Bron: ah.nlRunderstoofvlees uit de oven, slow cooked hoofdgerecht voor 6 personen Eigenlijk stoof ik mijn rundvlees al jaren gewoon op een sudderplaatje op het fornuis.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlGisteravond maakte ik een snelle gehakthachee met zilvervliesrijst. Het smaakte heerlijk ondanks dat ik verschillende aanpassingen deed aan het standaard[...]
Bron: amandakookt.blogspot.comTypisch Portugees gerecht bereid, alleen dan op Nederlandse wijze gezien de echte manier me niet zo fijn leek. Nou ja, ik heb wel een complete kip[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlHet is half twee 's nachts, een mooie tijd om een receptje te tikken! Ja, waar een rustige nachtdienst al wel niet goed voor is. Althans, een rustig begin. Ik[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten: 300 gr mager varkensvlees in stukjes van 2,5 cm 1 groene paprika, schoongemaakt, in stukjes 1 rode peper zonder zaadjes, in stukjes 4 bosuitjes,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBenodigdheden: 500 gr. rundvlees 2 grote uien 1 bakje champignons 1 grote winterwortel 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels witte tarwebloem 1 kl. blikje[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlBoeuf Bourgignon is een Frans stoofgerecht dat altijd rundvlees en rode wijn bevat. Boeuf is immers rundvlees in he t Frans . Het heeft ook altijd spek of[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl